Beauty alert: Change your mood thermic by Melkior


Buna fetelor,

Daca sunteti impatimite de nails, ca subsemnata, stiti deja cat de cautate sunt ojele termice. Practic, aceste oje isi schimba culoarea la diferente de temperatura, si puteti avea, cu aplicarea unei singure oje, un degrade foarte interesant pe unghii, fara a mai apela la buretei si le alte tehnici.

Melkior a creat doua nuante de oja semipermanenta din gama Mood Thermic, care se activeaza la cald sau la frig. Puteti alege sa aveti oja mov-albastru pe unghii, sau verde-galben. Fiind oja semi-permanenta, este rezistenta, lucioasa, si nu necesita pilirea unghiei pentru aplicare. In plus, poate fi aplicata cu succes atat pe unghiile naturale, cat si pe cele false.



Pasii de urmat pentru aplicarea ojei semipermanenta Everlasting Termic sunt simpli: se aplica un strat subtire de Everlasting Base Coat, apoi se intareste sub lampa UV 2 minute. Se aplica doua straturi subtiri de oja Everlasting Termica, si fiecare stat se usuca sub lampa UV 2 minute. Se termina cu un strat de Everlasting Top Coat, cu 2 minute de tratament sub lampa UV.

In magazinul online Melkior gasiti acum oferta 1+1 gratis la aceste oje, asa ca spor la pictat unghiile!

V-ar incanta asemenea oje?

Kiss Kiss.

Share:

3 comentarii