Review: Uei de curatare anti-imbatranire de a Bottega Verde


Buna feteor,

Cel mai important pas in procesul de infrumusetare a tenului este, cu siguranta, demachierea. Astazi va voi arata un produs mai altfel de curatare, dar cu efecte spectaculoase, si anume uleiul de curatare de la BottegaVerde.ro, cu argan si vitamina E:



Ce spun ei: Solutie noua, rapida si eficienta pentru a curata si demachia tenul delicat, produsul reuseste sa mentina pielea tanara. Ideal chiar si pentru tenul exigent, este un ulei satinat care se maseaza pe fata si care se elimina prin clatire si, la contactul cu apa, se transforma in lapte. Imbogatit cu ulei de argan si vitamina E, lasa pielea incredibil de moale si matasoasa, fara efect de stralucire si fara senzatia de piele care se exfoliaza.

Ce spun eu: Produsul vine intr-un ambalaj cu pompita, foarte igienic. Chiar daca initial ma cam deranja pompita, deoarece trebuia sa fiu foarte atenta cand o apasam, sa nu stropeasca, acum m-am obisnuit cu ea si stiu cata presiune sa aplic. Uleiul este transparent si are o tenta usor galbuie, si un miros foarte placut. Se simte aroma de citrice si ceva note florale, si transforma ritualul de demachiere intr-o etapa foarte placuta. Mirosul insa nu persista pe ten si dispare o data cu clatirea produsului.



Dupa cum v-am mai zis, eu am tenul normal, dar cum, in perioada rece, incepe sa aiba o tendinta de uscare usoara, datorita temperaturilor scazute. Acestea fiind spuse, sa va prezint procesul de demachiere a tenului. Eu folosesc acest produs doar seara, atat in zilele in care am purtat machiaj, cat si in celelalte. In functie de ce am aplicat pe ten, pun una-doua pompite de produs in palma si incep sa masez usor tenul cu acest produs, in miscari circulare. Indeparteaza cu succes BB si CC-creamul, fondul de ten, machiajul sprancenelor si orice fel de ruj, oricat de rezistent ar fi. Cu toate se recomanda a se folosi doar pe ten, eu, ca o pisica plina de curiozitati ce sunt, l-am incercat si in zona ochilor. Elimina impecabil machiajul, inclusiv cel rezistent la apa, dar trebuie avuta foarte mare grija, deoarece provoaca usturimi daca intra in ochi (lucru pe care evident ca am reusit sa il fac).

Dupa ce il masez bine si il las sa topeasca machiajul, incep procesul de clatire a tenului cu apa calduta. Umezesc mainile si masez fata din nou, iar produsul incepe sa se transforme intr-o substanta alba, cremoasa. Clatesc temeinic tenul cu apa calduta, pana simt ca s-a curatat de reziduurile de ulei si de machiaj. Multe persoane folosesc in acest pas un prosop de microfibra pentru scurtarea timpului de curatare, dar eu nu recomand si sincer sa va spun, de aproape 4 ani fata mea nu a mai simtit niciun prosop pe ea. Oricat de curat credeti ca ar fi un prosop pentru fata, credeti-ma, nu este!

Pe instructiuni se recomanda a fi urmat de un tonic, dar fiind un produs de curatare, revin de fiecare data cu un cleanser solubil in apa dupa el, si clatesc bine. Asa simt ca tenul meu este curat cu adevarat. Chiar daca produsul este, asa cum ii spune si numele, un ulei, nu l-am simtit gras pe ten, nu mi-a incarcat tenul, nu am avut probleme sa imi ingrase tenul sau sa imi provoace cosuri sau puncte negre.

Avand o astfel de consistenta, este foarte spornic si presimt ca o sa ma tina acest produs mult si bine. Chiar daca este sub forma de ulei, eu cred ca se va potrivi tuturor tipurilor de ten, de la cel uscat la cel gras, si cu siguranta va face o diferenta in procesul de demachiere a tenului.

Ingrediente:



Cantitate: 150 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 44 lei.

Unde se gaseste: online, pe BottegaVerde.ro, aici.

Voi ati incercat acest ulei de curatare? Nu uitati, weekend-ul acesta si cel viitor se sarbatoreste Black Friday pe site, cu reduceri de pana la 80%, iar folosind codul CHOICE veti avea inca o reducere de 10%.

Kiss Kiss.

Share:

35 comentarii

  1. Citisem pe undeva, ca o demachiere optima, defapt, s-ar face cu uleiuri. Mai ales pentru tenul mixt sau gras. Nu cred ca am incercat un produs de curatare cu ulei, dar daca miroase bine si imi simt tenul revigorat, probabil ca as fi multumita

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place sa folosesc ulei de curatare, pe acesta nu l-am incercat inca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un produs bun care ar fi potrivit si pentru tenul meu

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele Bottega Verde sunt exceptionale. O sa il cumpar si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca ar merge perfect pentru tenul meu, il pun si eu pe lista!

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce nu le-am gasit si eu pe cand aveam macar 40 de ani. Crezi ca mai pot repara ceva la 56 ? :D Macar sa incerc sa mai stopez, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt prietena cu uleiurile, imi plac, am tenul spre uscat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu l-am incercat dar imi place sa folosesc astfel de produse din cand in cand.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu prea folosesc uleiuri. Nu stiu de ce am aceasta reticenta...

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am încercat, însă știu că uleiurile sunt cele mai bune pentru ten. Poate chiar o să încerc, cu această ocazie. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Wohooo ce reducere mare! 90% ? Asta sigur ma va convinge sa dau prima mea comanda la Bottega! Hai cu Black Friday-ul ala mai repede :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Am si eu un produs uleios care se transforma in spuma la ocntactul cu apa. Imi place mult. Cred ca m-as intelege bine si cu acesta.

    RăspundețiȘtergere
  13. pare interesant, pana acum n-am prea folosit uleiuri pentru ten, mai ales la demachiere

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu il vreau... Nu l-am incercat pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu folosesc apa micelara si momentan chiar pot spune că am găsit fix ce-mi trebuia..Dar nu se știe pe viitor..😉

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte interesant acest ulei demachiant, eu am mai incercat doua ( The Body Shop si Ziaja ) si mi-au placut mult.

    RăspundețiȘtergere