Review - Masca gommage pentru fata cu minerale Planet Spa Perfectly Purifying


Buna fetelor,

Astazi m-am decis sa va prezint un produs care m-a surprins foarte placut, si anume o masca gommage de la Avon, din gama Planet Spa:


Ce spun ei: Indeparteaza delicat celulele moarte de pe piele, improspatand-o. Tenul capata un aspect sanatos si luminos, fara semne de oboseala.

Ce spun eu: Produsul vine intr-un tub de tip squeeze, din plastic moale, si se poate aseza cu usurinta pe capac. Este facut din aceleasi material fain ca majoritatea produselor de la Avon incercate, care parca sunt lubrefiate prin interior, iar produsul curge cu usurinta, fara a se lipi de ambalaj.

Masca in sine este alba, este sub forma de gel si are mirosul specific gamei Perfectly Purifying, cu minerale din Marea Moarta. Este nevoie de o cantitate mica de produs pentru a acoperi intreaga fata, exceptand zona ochilor si a buzelor.


Recunosc, am fost foarte mirata cand am folosit pentru prima data acest produs. Initial am crezut ca este un scrub facial, dar am observat ca nu are nicio particula abraziva in compozitie. Am citit informatiile de la ambalaj si parca tot nu m-am lamurit in totalitate, crezand ca este un peeling enzimatic. Asadar, am aplicat produsul pe fata si am asteptat cateva minute. Neaplicand un strat egal, pe unele zone s-a uscat, pe altele nu.



Atunci am considerat ca este un produs din categoria de fail, neobservand nimic spectaculos la el, asa ca am decis sa il masez, iar apoi sa il clatesc. Atunci s-a intamplat minunea, si mi-am dat seama de caracteristicile sale. S-au format, prin masarea tenului, mici bilute compuse din produs si celulele moarte.

Este cea mai delicata metoda de exfoliere incercata de mine pana acum. Chiar daca nu are aceleasi efecte instante ca a unui scrub, mi se pare un produs destul de interesant, care cred ca merita incercat macar pentru senzatie. Singurul aspect negativ pe care i l-am gasit este prezenta alcoolului denat in compozitie, pus acolo pentru a usca formula pe ten. Visez totusi la o lume in care alcoolul sa nu mai fe prezent in produsele cosmetice :)

Ingrediente:


Cantitate: 50 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: in mod normal 20 de lei, dar il gasiti in majoritatea timpului la reducere, la aprox. 10 lei.

Unde se gaseste: online, pe avon.ro, AICI.

Voi ati incercat acest produs?

Kiss Kiss.

Share:

48 comentarii

  1. Aveam o masca foarte buna din gama Planet Spa Aven. Posibil sa fie aceeasi si sa ii fi schimbat forma de prezentare ca tot aceleasi caracteristici le avea. Era ambalajul maroniu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu incercasem doar masca cu extract de masline si pe cea cu caviar. Nu m-au dat pe spate... Nu cred ca mi se potrivesc :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am testat aceasta masca, insa poate pe viitor o sa ii dau o sansa. Multumim pentru recenzie! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca o sa incerc si eu ceva din gama asta, ca din ce zici tu, merita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu o folosesc acum si imi place maxim.

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar ma speriasem pentru ca nu intelegeam exact din poza. Merita incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inchipuie-ti cand l-am pus eu pe faza si am vazut bilute :)) chiar e de incercat.

      Ștergere
  7. Din gama Planet Spa am incercat tot o masca, dar peel off. Si aceea a vea alcool si parabeni, dar parea sa isi faca treaba asa ca am folosit-o, dar din cauza celor doua ingrediente m-am orientat spre altceva.xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am acum cea cu extract de caviar, are alcool, dar nu printre primele ingrediente. Am inteles ca e cam necesar in cazul acestor tipuri de masti, pentru a se putea usca pe ten.

      Ștergere
  8. Interesanta prezentare pana si pentru mine :)

    RăspundețiȘtergere
  9. am folosit mai de mult ceva de la ei, acum imi fac eu homemade, ma distreaza!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am avut exfoliantul de corp de la Avon, mi-a placut mult. Acum am un exfoliant bun pentru fata de la Forever Living.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu prefer mastile cu argila de la Yves Rocher, dar am si cateva produse de la Avon pe care le consider foarte bune. O sa incerc si aceasta masca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Yves Rocher n-am incercat nimic cu argila, o sa caut la urmatoarea comanda!

      Ștergere
  12. Are o formula foarte interesanta. Nu am folosit niciodata produsele Avon din gama Planet Spa. Intrebare: acum poti comanda produse online, fara a mai fi nevoie de un reprezentant?

    RăspundețiȘtergere
  13. Inca nu am testat aceasta masca dar o sa o includ in viitoarea comanda Avon.

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi plac produsele Avon, dar mai rar pun in cos masti pentru ten.

    RăspundețiȘtergere
  15. chiar trebuie sa imi fac stoc de masti, am cam terminat tot ce am si nicnuas vrea sa dau o avere pe produse asa ca voi urmari ofertele la avonmai ales gamele Planet Spa

    RăspundețiȘtergere
  16. Dupa nume imi pare cunoscut, poate i-au schimbat ambalajul. Sau am folosit eu ceva din aceeasi gama cu un nume asemanator. Nu stiu, oricum mi-a placut si mie/

    RăspundețiȘtergere
  17. Daaa! E preferatul meu pana acum si chiar sunt multumita de rezultate!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu l-am incercat dar dupa cate zici tu merita incercat macar un tub :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu am incercat-o, dar cred ca o voi pune pe lista.

    RăspundețiȘtergere
  20. Interesanta formula, n-am folosit asa ceva pana acum, multumim :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu prea mai folosesc produse Avin de cand sunt consultanta , am avut si eu produse din gama asta si mi au placut.

    RăspundețiȘtergere
  22. Da am incercat ,o sa -l cumpar din nou ,e nemaipomenit

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu am mai incercat produse Avon de tare mult timp, iar de cand a venit bebe pe lume e din ce in ce mai greu sa incerc o masca pt ten sau ceva.

    RăspundețiȘtergere