La ce mai viseaza Claudia #145 - Peaceful Cuisine


Buna fetelor,

V-am obisnuit sa va povestesc duminica despre filme si seriale, dar astazi am avut o masa in  familie, cu voie buna si de toate si de abia acum m-am retras la laptop. Totusi, astazi va voi povesti tot despre filmulete, dar de pe Youtube.

Azi-noapte, din una in alta, am dat pe Youtube de un canal foarte interesant. Canalul este a unui japonez, este un canal de cooking, si pot sa zic ca a fost ceva super. In primul rand, are tipul o bucatarie super dotata si organizata. Eu lucrez bine in haos, dar doar la munca, si in bucatarie si acasa n-as putea niciodata sa stau in haos. La el totul e ordonat si organizat, exact pe gustul meu. Ce mi-a placut insa cel mai mult este seria No Music. Aceasta serie este o serie de gatit, fara muzica pe fundal. Se aud doar sunetele din bucatarie, si va zic ca e o experienta foarte placuta. Nu de multe ori mi s-a intamplat sa nu suport muzica de pe fundal, asa ca aceste videoclipuri sunt o binecuvantare. In plus, multe retete sunt foarte simple, si ingredientele se pot gasi cu usurinta la noi.Va las un video, sa va faceti o idee:


Kiss Kiss si o saptamana frumoasa!

Share:

21 comentarii

  1. Ce super, sincer sunt utile aceste clipuri, mai ales atunci cand iti spune ca asa trebuie sa sfarie uleiul cand pui puiul in tigai - de ex. Ma voi uita si eu la clipurile lui. Merci.

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant. eu nu ma omor cu yt, dar ma uit la paprika :D e canalul meu preferat, practic, noi pentru el platim cablul :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu visez sa le mananc..daca tu visezi sa le faci :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu cateva canale de cooking preferate, o sa ma uit si la cel dat de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bun filmuletul. Am sa caut si alte retete! Mi-a placut modul de prezentare!

    RăspundețiȘtergere
  6. indraznesc sa vin cu o sugestie, sa pui filmuletul in format mai mare sa se poate urmari aici, sa nu fim nevoiti sa intram youtube.

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesant , o sa intru sa vad ce clipuri mai are , poate ma pun si eu pe gatit in sfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce interesant. Eu pe yt nu prea apuc sa ma uit de rolul celei mici care ea intelege ca pe YT se gasesc doar desene. Eu ma uit pe paprika atunci cand doarme ea si ma relaxez cu retete speciale! Imi place sa fac diverse incercari

    RăspundețiȘtergere