E-sarbatoare?! Fa cadouri inspirate!


Buna fetelor,

Tineti minte ca v-am mai povestit eu despre smart shopping inainte de Craciun? Despre cum prefer sa fac eu cumparaturile inainte de Marea Agitatie? Ei bine, astazi va arat ultima chestie pe care am ochit-o. Recunosc, nu o voi oferi chiar de Craciun, dar mai bine sa va zic toata ideea mea minunata! Sarbatorirea finutului meu incepe de Sf. Andrei, cand ii sarbatorim numele, urmeaza 6 Decembrie, cand Mos Niculae ii va vizita papuceii pentru prima oara, continua cu 21 Decembrie, cand implineste 1 anisor si finalizam cadourile pentru acest an pe 25 Decembrie, cand va veni Mos Craciun. Cu ce voi incepe lista cadourilor? Cu Lenjerii de Pat cu imprimeu de Craciun.



Stiu, poate la prima vedere nu vi se pare cel mai inspirat cadou, dar stati ca va prezint si logica mea. In primul rand, am de facut 4 cadouri, astea pe langa cele pe care i le fac cu diferite ocazii. Deci ies din schema jucariile si hainutele, ca la cate are acum, parintii ar putea deschide cresa. Lapte praf si scutece are cu nemiluita, fiindca multe persoane au avut inspiratie cand au venit in vizita (bravo lor!), iar de alte lucruri nu prea are nevoie la varsta sa! Totusi, cu siguranta ca atunci cand apare un bebe, prioritatile sunt altele si nu cred ca se va pune accent pe o astfel de idee de Craciun. Stiu ca sus-numitilor  parinti le-ar placea sa aiba amintiri frumoase de la primul Craciun facut in 3 (anul trecut mami era inca la spital cu bebe de Craciun).  O poza cu micul membru al familiei, intr-un cadru plin de mosi, si el imbracat intr-un costum de elf, mi se pare o imagine de neuitat.

In plus, pe e-sarbatoare am gasit si preturi bune, si oferte de 1 + 1 gratis, asa ca poate iau o lenjerie si parintilor. Cine stie, poate la anul vor sarbatori Craciunul in 4?! 😉

Voi ce parere aveti? Ar fi un prim cadou inspirat?

Kiss Kiss.


Share:

4 comentarii

  1. Ce idee draguta! Chiar am observat ca o lenjerie de pat chiar ma binedispune, mai ales in weekend-urile cand lenevesc mai mult prin pat.
    Voi arunca si eu un ochi pe site! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. eee, cadouri fac eu dar sa-mi mai faca si altii mie. Nu-i refuz daca imi cumpara o lenjerie din asta cu Mos Craciun.

    RăspundețiȘtergere