Review: Masca de par Kallos cu keratina si proteina din lapte


Buna fetelor,

Astazi vom dicuta din nou despre ingrijirea parului, fiindca cine nu-si doreste un par frumos si sanatos? Daca saptamana trecuta va prezentam un sampon si un balsam, astazi am decis sa va arat si o masca de par, pentru a veni in completarea rutinei de ingrijire a parului. Cea care intra astazi sub lupa este masca de la Kallos, primita in ultimul colet de la Pentru Corpul Tau. In ceea ce priveste mastile Kallos, se incadreaza cu succes in top 3 brand-uri preferate. Sunt ieftine, accesibile si foarte bune si pe mine nu m-au dezamagit niciodata.



Ce spun ei: Datorita continutului de keratina si proteinelor din lapte cu efect de regenerare, reconstruieste structura naturala a parului, umple stratul deteriorat al acestuia. Hraneste si protejeaza firele uscate si despicate. Parul devine usor de tratat, fin la atingere si luminos.

Ce spun eu: Ca mai toate mastile de par din aceasta gama si la acest gramaj, acest produs vine intr-un borcanel de plastic, care se inchide cu un capac prin insurubare. In cazul mastilor de par, acest tip de ambalaj imi place cel mai mult, deoarece pot scoate cu usurinta tot produsul, fara a ma chinui sau fara riscul de a-mi nenoroci unghiile.

Masca in sine este alba, are o textura cremoasa si un miros usor sintetic, miros pe care l-am intalnit la majoritatea produselor pe baza de keratina. Nu se percepe mirosul de proteine din lapte (in cazul produselor de la Kallos avand un miros dulceag, de bombonele), dar acest lucru nu ma deranjeaza, deoarece mirosul mastii nu este puternic si nici persistent, si se simte doar in timpul utilizarii.



Datorita texturii sale, se aplica cu usurinta pe par, fara a aluneca printre degete. Ca de obicei, o aplic dupa spalarea de doua ori a parului, si dupa aplicarea balsamului de par. Las masca sa actioneze cateva minute, apoi clatesc cu grija parul. Se clateste foarte usor de pe par, iar efectele se vad de la prima aplicare. Parul devine instant mai moale si mai catifelat, si are o stralucire aparte.

Pe site sunt o multime de variante de masti Kallos, deci cu siguranta veti gasi o varianta potrivita pentru nevoile voastre.

Ingrediente:

Cantitate: 275 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 6 lei.

Unde se gaseste: online, pe http://pentrucorpultau.ro/, aici.

Voi ati incercat aceasta masca de par cu keratina si proteine din lapte de la Kallos?

Kiss Kiss.

Share:

42 comentarii

  1. nu prea folosesc masti de par prea des. dar balsamurile de la kallos mi se par geniale. cred ca inainte am mai folosit si eu masca placenta. si aia mi s-a parut foarte ok!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu folosesc masca la fiecare spalare! Cea cu placenta vreau sa o cumpar, nu retin sa o fi avut!

      Ștergere
  2. Nu stiu de ce, dar dintre toate mastile Kallos, aceasta mi-a placut cel mai putin. Cred ca mi s-a parut ca mi l-a facut prea moale. In schimb, cea roz mi se pare incredibila.
    Clar fiecare tip de par are preferintele lui!

    RăspundețiȘtergere
  3. In trecut am folosit o masca de la Kallos insa nu mi s-a parut senzationala si am dat-o departe. Acum as incerca din nou o masca de la Kallos, sa vad daca se vad rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca am folosit-o si eu pe aceasta. Le schimb foarte des...pentru ca am parul vopsit/decolorat si toate cele:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Masca de la Kallos o folosesc si eu. Imi place parul meu dupa aplicarea mastii..este mai moale, mai matasos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Uite ca o masca de par chiar e pe lista si recomandarea ta vine la fix!

    RăspundețiȘtergere
  7. pe mine m-a plictisit masca asta de par, am terminat-o ca „gel / spuma de ras” pentru picioare

    RăspundețiȘtergere
  8. Am incerat-o pe cea cu proteine din lapte dar pe aceasta nu am incercat-o. Oricum mastile de la Kallos sunt renumite pentru pretul mic si calitatea produselor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect! Pe cea cu proteine vreau sa o recumpar, tin minte ca am avut-o candva!

      Ștergere
  9. masca asta nu am folosit-o, dar am incercat mai multe de la kallos.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ador acest webshop , iar produsele Kallos sunt preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu folosesc produsele de la Kallos- mi se par foarte bune si la pret si la calitate.

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place Kallos, l-am descoperit de mult si au produse chiar bune. Aceasta masca nu am incercat-o inca.

    RăspundețiȘtergere
  13. am avut si eu propduse de la Kallos dar nu pentru par, cred ca voi incerca

    RăspundețiȘtergere
  14. Am inceput s afolosesc si eu masti de par. De la Kallos inca nu am folosit desi am auzit ca sunt foarte bune. Voi incerca pentru ca au si preturi mici.

    RăspundețiȘtergere
  15. pe aceasta nu am incercat-o inca dar pot confirma ca produsele Kallos sunt destul de bune la pretul mic pe care il au. Eu folosesc masca cu placenta.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am folosit masti de la Kallos, ma tenteaza o masca pentru rezistenta parului fiindca imi cade mult par

    RăspundețiȘtergere
  17. Am si eu o masca de la Kallos in baie, dar nu am mai folosit-o de ceva vreme! :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu vreau sa exagerez,dar am incercat aproape toate mastile kallos cu exceptia cele cu keratin,preferata mea insa a ramas cea cu placenta,dar dupa ea o voi cumpara cu siguranta pe cea cu keratina alaturi de samponul ei pt rezultate mai bune...sunt fan kallos si am folosit muuulte produse,in special pt par,recomand!👍👌

    RăspundețiȘtergere
  19. Astăzi am cumpărat masca de par cu lapte,sunt curioasa ce efect va avea.Este pt .prima oară când voi folosi o masca de pt par...��

    RăspundețiȘtergere
  20. Am incercat aproape toata gama dar asta cu keratina....nu imi place imi cade par fff mult si nu miam dat seama de la ce pana cand mai multe prietene miau spus ca le cade si lor de cand o folosesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU n-am avut asemenea efecte de la ea. Poate nu iti prieste ceva din ingredinete!

      Ștergere
  21. Chiar astăzi am încercat pentru prima data masca de par de la Kallos. După prima utilizare deja se văd efectele. Parul meu a devenit mult mai luminos, mai moale și mai voluminos.
    Mă bucur ca am încercat acesta mască. O recomand cu tot dragul fetelor care au vârfuri despuiate și pentru un par mai rezistent.

    RăspundețiȘtergere
  22. Si eu o folosesc de o luna si mi se pare ca este super buna si cu efect masca cu Keratina si proteina fin lapte😉😉😉

    RăspundețiȘtergere
  23. Exista si fiole cu keratina colagen si acid hialuronic de la kallos, se pot cumpara si la bucata(5 ron buc) se numesre hair protox, recomand sunt ca si un ulei de par, fiind studenta la chimie caut calitatea unui produs de sinteza si am ajuns la concluzia ca acest ulei chiar contine colagen keratina si ac hial. Datorita consistenei uleiului

    RăspundețiȘtergere