Cartea de pe noptiera # 35 - Un joc de noroc - Linda Howard


Buna fetelor,

Ultima carte din seria Mackenzie urmareste povestea lui Chance Mackenzie, copilul adoptat de catre Wolf si Mary Mackenzie:


Chance Mackenzie a intrat in aceasta familie prin adoptie. A trait pana la 14 ani pe strazi, fara sa stie nimic de familia lui, pana cand s-a imbolnavit grav de pneumonie. Mary Mackenzie l-a gasit pe marginea drumului, mai mult mort decat viu, l-a dus la spital, si de acolo l-a luat acasa ca al ei. S-a integrat usor in numereoasa familie, care l-a primit cu drag, dar niciodata nu a simtit ca apartine acolo. Matur ajuns, lucreaza in Serviciul de Informatii si este unul din cei mai buni oameni din domeniu. Acum este pe urmele lui Crispin Hauer, un criminal notoriu pe care nu reuseste sa il incolteasca. Afla ca slabiciunea acestuia este fiica sa, Sunny, pe care o considera complice, si decide sa se foloseasca de ea pentru a-l atrage intr-o capcana.

A pregatit toate detaliile pentru ca planul sau sa aiba succes, dar nu s-a pregatit sa dea peste o fata de care sa se indragosteasca. Planul initial a fost sa ii intarzie toate zborurile lui Sunny, de meserie curier, si sa fie omul potrivit la locul potrivit - sa se ofere sa o duca el la destinatie, cu un avion privat. Conform planului, avionul "ramane" fara combustibil si Chance este nevoit sa aterizeze de urgenta intr-un canion, unde sunt nevoiti sa stea cateva zile. In acest timp, el reuseste sa o seduca si sa afle informatii necesare despre tatal ei, dar realizeaza ca Sunny fuge de tatal ei inca de la nastere.

Chiar daca intre cei doi tineri se naste o dragoste pasionala, Chance este decis sa duca pana la capat planul, si sa o foloseasca pe Sunny drept momeala pentru a-i prinde tatal. Vor reusi oare sa il prinda pe acel temut criminal? Il va ierta oare Sunny pe Chance cand va afla ca a fost totul o inscenare?

Ca de obicei, va las pe voi sa aflati! Cartea o gasiti AICI, la reducere, ca de obicei. Va invit sa o vizitati si pe Gabi, si ea citeste :D

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii

  1. Nu stiu nimic despre aceasta autoare dar mi se pare interesant subiectul si sunt curioasa sa o citesc.
    Multumesc pentru sugestie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare o carte de un weekend pe care o citești rapid pentru că te ține cu sufletul la gură. Poate o citesc și eu într-o zi. O trec pe listă :)

    RăspundețiȘtergere