Cartea de pe noptiera #34 - Placere exclusiva - Linda Howard


Buna fetelor,

Continuam seria Mackenzie cu cartea a patra, care urmareste povestea lui Maris Mackenzie, fata lui Wolf Mackenzie:



Titlul m-a cam pus pe ganduri, la fel si inceputul cartii. Maris se trezeste intr-o camera de hotel, dezbracata, cu un barbat alaturi, fara nicio amintire despre cum a ajuns acolo. Adica, serios vorbind, o fi neamul acesta un neam de iubareti, dar parca nici chiar asa. Incet, incet, Maris incearca sa puna lucrurile cap la cap si sa-si dea seama de circumstantele care au adus-o in acea situatie, dar inca are goluri in memorie. Afla ca barbatul de langa ea, Alex Macneil,pe care il considera a fi ajutorul la ferma unde lucra, este de fapt un agent FBI sub acoperire, care investigheaza niste cazuri mai speciale. Niste cai de curse, foarte valorosi, sunt omorati pentru a se primi asigurarea pe ei. Asa incepe sa isi aduca Maris aminte de evenimentele petrecute in ziua trecuta, si realizeaza ca, dupa ce a aflat fara sa vrea ca Placere Exclusiva, un cal foarte valoros, va avea aceeasi soarta, a furat calul :D

Problema este ca l-a implicat si pe Mac in aceasta rapire, iar cei dornici sa sacrifice animalul pentru bani sunt inca in libertate. Cei doi vor sa intinda criminalilor o capcana, dar ajung sa cada ei singuri in capcana dragostei.

Ce se va intampla insa cu Placere Exclusiva? Vor reusi oare sa salveze calul de la moarte si sa prinda criminalii? Si cine se ascunde oare in spatele acestor crime? Va las pe voi sa descoperiti, ca n-ar avea niciun farmec sa va zic, nu? Cartea o gasiti AICI, la pret mic, ca de obicei.

Voi ce carti ati citit in ultima saptamana?

Kiss Kiss.

Share:

1 comentarii

  1. Am o prietena care a citit tot ce s-a publicat in colectia Carti romantice, ba a cumparat si in engleza pentru ca nu mai avea rabdare sa se traduca la noi.
    O voi intreba daca a citit cartea aceasta, dar sunt sigura ca raspunsul e pozitiv.

    RăspundețiȘtergere