Vine toamna, bine-mi pare, vine de la VestityOutlet oare?


Buna fetelor,

Tin sa va anunt ca azi e ultima zi de vara din cele 3 luni fierbinti. Stiu ca poate sunt cateva fete melancolice, care se vor intreba unde s-a dus vara, dar eu nu ma plang, fiindca caldura nu este chiar pe placul meu. Venirea toamnei este o bucurie pentru mine. Sunt atat de indragostita de acest sezon, incat as dori sa traiesc intr-o zona cu toamna continua. Cum sa nu iubesti vremea ploioasa, vantul care adie si frunzele multicolore? Sau mirosul de fructe coapte sau de dulceturi si tocane, care arata cat de harnice sunt gospodinele, care pregatesc provizii pentru iarna? Sau temperaturile scazute, care te imbie sa stai sub patura, cu o cana de ceai si o carte buna? Va zic eu, acest sezon este un balsam pentru suflet si de abia astept sa inceapa.

O parte foarte placuta a venirii acestui anotimp este schimbarea garderobei. Maine deja planuiesc sa ma uit in dulap si sa incep sa sortez, incet-incet, hainele de vara, si sa le aduc in plan pe cele mai grosute, de toamna. La revedere, rochite subtiri, topuri si fustite, bine ati venit bluzite calduroase, botine si esarfe multicolore. Diminetile si serile deja sunt mai racoroase, asa ca pot incepe sa lucrez la crearea unei noi garderobe pentru acest sezon.

 Dintre toate categoriile de haine femei, cele mai versatile mi se par a fi cardiganele. Vin intr-o multime de texturi, forme si mai ales culori, si se pot asorta la orice.

Haine femei - vestityoutlet.ro

In plus, sunt ideale atat pentru o tinuta sport, cat si pentru o tinuta casual, casual chic sau eleganta. Trebuie sa stii doar pe ce texturi sa mizezi si ce accesorii sa adaugi. Avand si diferite forme si lungimi, sunt foarte bune pentru a masca anumite defecte ale corpului sau pentru a evidentia anumite parti, menite sa fie puse in valoare. Sunt moi si calduroase, sunt usor de intretinut, fara a avea nevoie de o ingrijire speciala, se pot lasa deoparte in preajma amiezii, daca este prea cald, fara riscul de a face cute, si purtarea lor este o adevarata placere.

Un cardigan este foarte usor de asortat. Pentru o tinuta sport, un cardigan in culori neutre cu un tricou sau o bluza mai subtire, o pereche de jeans si o pereche de pantofi sport salveaza cu siguranta ziua. Daca vreti sa optati pentru o tinuta casual chic sau boho chic, inlocuiti gardiganul neutru cu unul pastel, schimbati tricoul cu o camasa fina sau cu o rochita inflorata si renuntati la pantofii sport in favoarea unor balerini. Daca aveti nevoie de un look elegant sau office, dar nu vreti sa aratati monotone, puteti opta pentru o rochie mai sobra, mai eleganta, intr-o singura culoare, sa alegeti o pereche de pantofi cu toc si sa va axati pe un cardigan mai special, intr-o culoare mai intensa (dar nu neon), sau cu un croi mai diferit, care va face cu siguranta diferenta.

Voi cum asortati cardiganele? Care este articolul vostru preferat de purtat toamna?

Kiss Kiss.




Share:

4 comentarii