Shopping Haul - Comanda Oriflame C11/2016


Buna fetelor,

Nu trebuie sa va mai zic ca iarasi am fost impinsa de la spate sa dau aceasta comanda, nu? Am o vecina care foloseste doar un anumit fond de ten de la Giordani Gold, iar o data de aproape 3 luni si-l comanda. Si cum n-am putut plasa o comanda cu un singur produs, am pus si ceva produse pentru mine. Evident, iar m-au apucat toate pandaliile asteptand comanda. Comanda am plasat-o vineri, pe data de 5 august, iar plata am facut-o, ca de obicei, online, cu cardul. Am primit pe mail confirmarea platii si am asteptat cuminte, fiindca pe data de 10 trebuia sa apara. Ei bine, vazand ca pe data de 9 august inca nu era procesata, am luat legatura cu cei de la Oriflame. Supriza! Nu au inregistrat inca plata si nu au procesat comanda. Le explic ca am facut plata online, le forwardez mailul, si ei nici macar nu isi asuma vina. Foarte frumos din partea lor, n-am ce zice, nu mi-au oferit nicio data la care voi primi comanda, asta in conditiile in care vecina mea trebuia sa plece la parinti si astepta produsul achitat in avans. Mda, halal serviciu clienti dedicat. In fine, sa trecem la comanda propriu-zisa, acum ca mi-am spus oful:


Pila pentru talpi Feet Up - 6 lei, mititica tare. Nu mi-am dat seama cat de mica e, decat cand a ajuns in posesia mea, dar aceasta este doar vina mea, fiindca n-am fost atenta de la inceput sa citesc dimensiuniile. Sper sa o inlocuiasca cu succes pe cea pe care v-am aratat-o in videoclipul cu empties.
Masca hidratanta de fata Essentials cu pepene rosu - 7.45 lei, 50 de ml, pentru ca pepene rosu :) Stiti deja cat de mult ador eu pepenele rosu, dovada o fac cosmeticele cu aceasta aroma pe care le detin, asa ca n-am putut sa zic pas acestui produs.
Lotiune de fata Optimals Even Out cu SPF 30 - 25 de lei, 50 de ml. Are pompita, are SPF si promite o absorbtie rapida si o estompare a petelor pigmentare. Pe aceasta planuiesc sa o folosesc in sezonul rece, momentan am alta crema in uz pe care o ador.

Voi ce produse ati mai comandat de la Oriflame? Ati incercat aceste produse?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Nu le-am incercat, m-ar tenta masca cu pepene rosu

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca de la optimals am si eu un gel de curatare...sper sa nu zic prostii

    RăspundețiȘtergere
  3. cat de mica e pila? Am si eu una asemanatoare de la ei adica e la fel si nu mi se pare mica. Sunt de mai multe dimensiuni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Partea abraziva este cam cat un ou. Zic mica, deoarece am vazut si la Avon, si aceea era cam cat podul palmei.

      Ștergere
  4. Imi plac produsele cu efect de iluminare, acesta vad ca are mult parfum in compozitie. Sa iti fie de folos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mihaela. In mod normal, parfumul nu ma deranjeaza intr-un produs cosmetic, eu ma feresc de alcool.

      Ștergere
  5. Cum ti se pare masca , vaai ce complicatii , eu sunt consultanta Oriflame de mai bine de un an si ceva ,chiar doi (cred) si eu cand plasez comanda , aleg sa mi se aduca acasa (din comoditate ca sa nu zic lene) , e drept ca mai platesc 10 lei in plus dar avand in vedere ca produsele oricum le iau reduse si am reduceri mereu mari , e ca si cum nu dau 10 lei , comanda imi vinere dupa doua zile ceea ce e super (fata de alte firme , din cate am vazut eu).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa incep sa dau si eu comanda prin Curierat rapid, poate ajunge mai rapid. Masca e ok, ma gandesc sa ii fac un review zilele astea.

      Ștergere
  6. Am aceasta pila de cativa ani si e la fel de buna si eficienta!
    Uneori chiar imi e lene sa folosesc pila electronica Schooll si o am pe aceasta de la Oriflame in baie si o folosesc cam o data la doua zile sau cand simt ca este neaparata nevoie!!!
    Foarte utila...necesara in casa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ani buni? Inseamna ca am dat lovitura cu ea :D Pe mine nu ma tin pilele mai mult de jumatate de an, chiar sunt curioasa cum o sa se prezinte aceasta.

      Ștergere