Shopping Haul - Comanda Avon C 11/2016


Buna fetelor,

Pe instagram (@claudiaschoice) va aratam eu astazi ca am primit ultima comanda plasata la Avon, din campania C 11/2016. Nu mi-am comandat multe lucruri de data aceasta, am vrut sa -mi iau o pudra de conturing, un blush si un bronzer, dar evident, nu era nimic in catalog. Asadar, m-am multumit cu putin (stiti deja procedura, click pe definitie pentru a ajunge pe site):



Apa de trandafiri Avon Naturals - 6 lei, 150 ml - un produs foarte, foarte bun pentru tenul meu. Nu contine alcool, nu contine coloranti si calmeaza instant pielea. Ii pregatesc un review complet, deoarece aceasta este a doua sau a treia sticluta cumparata.
Nutra Effects BB Cream Matte SPF 15 - 17 lei, 30 de ml - imi doaream sa incerc un BB cream din aceasta gama, deoarece am citit numai lucruri bune despre ele. Am ales varianta mata, nuanta light, dar cred ca e cam inschisa pentru mine. Astazi am apucat sa ii fac un swatch pe mana, dar maine o sa o incerc pe ten, sa vad cum se comporta.
Spray de picioare racoritor FootWorks Sugar Lime Mojito - 10 lei, 100 ml - si acesta este un re-buy, fiindca cel din baie e pe duca, mai are cateva pufuri si moare. E un produs racoritor si e tare bine de avut la casa omului, dupa o zi de caldura.

V-am zis ca am fost cuminte si n-am cumparat multe si m-am tinut de cuvant. Va las insa un cod promotional cu care beneficiati de un spray parfumat Little Black Dress cu doar 5 lei la cumparaturi pe site de minim 120 lei.


Voi ce produse ati mai cumparat de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. BB Cream-ul acela mat nu e mat deloc, cel puțin la mine nu. Și într-adevăr, nuanța este cam închisă, tot light am și eu. Poate la tine o fi altfel. :)
    Trebuie sa încerc și eu apa de trandafiri, prea e lăudată. :)
    Să le folosești cu placere! Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Gina! SI mie mi s-a parut un pic inchisa, sa vedem de acum cat de mat e. Eu am gasit un review online la o tipa care le avea pe ambele si zicea ca cel in varianta normala ar fi mai inchis decat cel in varianta mata.

      Ștergere
  2. Spray-ul de picioare racoritor l-as incerca si eu, din curiozitate.. nu am mai folosit asa ceva. Sa le folosesti pe toate cu drag! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ai facut curioasa in legatura cu apa de trandafiri :D

    RăspundețiȘtergere
  4. ce cuminte, chiar ca! :D apa de trandafiri pare buna

    RăspundețiȘtergere