Review: Ulei bifazic pentru baie cu cocos si centella asiatica Soliteint


Buna fetelor,

De cand am descoperit uleiul de dus de la Bioderma, m-am declarat fana convinsa a uleiului de dus. De atunci am vrut sa incerc si alte produse asemanatoare, iar cand am vazut acest ulei de dus bifazic, am zis ca trebuie sa ii dau neaparat o sansa.


Ce spun ei: Improspateaza si revigoreaza delicat corpul, iar fructele exotice lasa un parfum delicat pe piele. Contine vitamina E, ulei de migdale si floarea soarelui, plus extract de cocos si centella asiatica. A se agita inainte de utilizare.

Ce spun eu: Produsul vine intr-un tub de plastic si ocupa putin loc de depozitate. Capacul se deschide si se inchide usor, fara riscuri de unghii rupte. Orificiul de dozare este perfect, lasa sa iasa cantitatea ideala de produs.
.
Produsul este, dupa cum ii spune si numele, un ulei bifazic, format din doua parti - o parte uleioasa, cea albastra, si o parte spumoasa, aerata, cea alba. Mirosul este unul foarte placut, a Bounty, si se mentine destul de mult pe piele.

Partea tricky a fost folosirea acestui produs, fiindca instructiunile spuneau doar sa agit bine. Asadar, m-am pus pe experimentat. Am incercat sa il folosesc ca ulei de dus, aplicat direct pe piele, dar mi s-a parut ca lasa o pelicula uleioasa pe piele.  M-am gandit eu bine ca ar trebui sa il folosesc pentru baie, si bine am facut. Am turnat o cantitate mica de ulei in cada plina cu apa fierbinte, am intrat in cada si m-am relaxat timp de 15-20 de minute. Pielea a ramas foarte moale si catifelata, si frumos parfumata. In alta zi, am folosit si lama de ras pentru picioare inainte sa ies din cada, si n-am mai avut nevoie de spuma sau gel de ras, pielea ramanand fina la atingere.

Uleiul bifazic pentru dus are un pret foarte mic si este foarte placut pentru un moment de relaxare. Am vazut pe site si varianta cu mango, si m-ar incanta si aceea :)

Ingrediente:



Cantitate: 250 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 7 lei.

Unde se gaseste: pe siteul pentrucorpultau.ro, aici.

Voi ati incercat acest produs?

Kiss Kiss.

Share:

18 comentarii

  1. Suna foarte frumos descrierea, s-ar putea sa-i accord si eu o sansa. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ramas in urma... de acest tip de produs chiar nu am mai auzit. Multumesc de pont. Trebuie sa il incerc, mai ales ca are un pret foarte accesibil :)

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am incercat pana acum asa ceva, il pun pe wishlist, sa-l folosesti cu placere <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate produsele de ingrijire ce contin cocos se numara printre preferatele mele. Acest ulei bifazic nu am avut ocazia sa-l incerc, insa sunt sigura ca mi-ar placea mult de tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu sunt singura innebunita dupa cocos? :D Si mie imi plac, mai ales vara!

      Ștergere
  5. ce fain! n-am mai vazut asa ceva, e o noutate! pare tare interesant si nici nu e scump deloc, merita o sansa

    RăspundețiȘtergere
  6. M-ai facut super curioasa in legatura cu acest ulei. Vreau si eu!

    RăspundețiȘtergere
  7. piele grasa cu astfel de ulei nu prea cred ca se impaca dar e bun de recomandat prietenelor mai putin uleioase :D

    RăspundețiȘtergere
  8. suna foarte interesant ar trebui sa-l testez

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai, ce pret mic are!
    Si e interesant ca nu contine alcool!
    Dragut!

    RăspundețiȘtergere