Review: Ser pentru fermitate Kallos Sense


Buna fetelor,

Astazi dicutam despre ten. Dupa ce am prezentat un produs pentru curatare, urmeaza sa va prezint si un produs pentru ingrijire, si anume un serum. Un serum este un produs cosmetic de ingrijire care va fi aplicat pe ten dupa curatare, dar inainte de crema de fata. Datorita faptului ca este format fin molecule mai mici decat cele prezente intr-o crema de fata, poate penetra mai in profunzime starturile pielii, avand un efect mai potent.

Pozele le-am facut de cand am primit coletul, nu prea am avut lumina naturala si cu siguranta nu sunt unele din cele mai bune :(


Ce spun ei: Formulă concentrată pentru fermitatea pielii È™i antirid, cu textură ultra-uÅŸoară. SubstanÅ£ele active deosebite – acid hialuronic, complex de colagen, elastină, extract de alge, extract de bambus , complex de vitamina C-,B3-, B5-, B6-, E – transformă tonusul pielii feÅ£ei, creÈ™te elasticitatea pielii, reduce ridurile. SubstanÈ›ele vitaminei C neutralizează radicalii liberi, stimulează regenerarea epiteliului, regenerează si hidratează pielea. Pielea devine strălucitoare, fermă, catifelată, plină de energie ÅŸi vitalitate. Pentru toate tipurile de piele.

Ce spun eu: Produsul vine intr-un tub cu pompita, lucru care ma incanta maxim. Ambalajul este foarte elegant, argintiu, tip oglinda si lasa impresia de produs din gama high-end. Pompita functioneaza foarte bine, dar trebuie apasata incet, fiindca la o apasare mai puternica mi se pare ca scoate mai mult produs.


Serumul in sine are o culoare alb-galbuie si o textura usor apoasa. Mirosul este cel specific produselor Kallos, floral, si se mentine ceva timp pe ten. Avand o textura light, este nevoie de putin produs, si se intinde bine pe piele. Cantitatea din imagine mi-a ajuns pentru aplicarea pe ten si gat.


Am aplicat acest ser dimineata si seara, dupa curatarea prealabila a tenului si dupa aplicarea lotiunii tonice. Serumul s-a absorbit bine in piele si nu a lasat pelicula grasa pe ten. Eu am tenul normal, cu usoare tendinte de ingrasare in sezonul cald si m-am inteles bine cu acest produs, dar mi s-a parut totusi ca imi simt tenul o idee mai incarcat si am simtit nevoia sa exfoliez mai des, asadar nu cred ca s-ar potrivi unui ten gras. Un factor decisiv ar fi si varsta - eu am 28 de ani, iar un serum pentru fermitate ma gandesc ca s-ar potrivi mai degraba peste vreo 10 ani decat acum sau unui ten mai uscat. Un aspect negativ care l-am gasit acestui produs este prezenta alcoolului, ca al treilea ingredient in lista de ingrediente, dupa apa si glicerina, dar isi mai spala din pacate avand in compozitie extract de bambus, alge, acid hialuronic, vitamina E, niacinamide, cotate cu BEST pe Beautypedia.

Ingrediente:


Cantitate: 50 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 15.90 lei.

Unde se gaseste: online, pe pentrucorpultau.ro, aici.

Voi ati incercat acest serum pentru fermitate de la Kallos Sense?

Kiss Kiss.

Share:

8 comentarii

  1. Nici nu stiam de gama asta, sense. Are un pret bun asa ca ar merita incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E aparuta anul trecut, daca nu ma insel. Si la mine e primul produs incercat!

      Ștergere
  2. De la ei folosesc masca de par. e super e si ieftina vreo 15 ron un borcan de 1 l, si chiar e buna Face acelasi lucru ca si balsamul de par indiferent de marca, fie el din supermarket sau profesional. Pentru fata nu as incerca produsele lor, mi se par prea ieftine pentru a fi bune...Poate gresesc, dar avand in vedere cat de sensibil este tenul, prefer sa ii aloc un buget mai mare , cumparand produse cu ingrediente cat mai naturale

    RăspundețiȘtergere
  3. nu prea ma omor dupa seruri si creme. pana si crema uit s-o aplic constant :( ma consolez cu gandul ca la 25 de ani nu e nevoie de ser pentru fermitate. vorba ta, dupa 35...poate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie crema, chiar si la 25 de ani, ca sa nu-ti para rau la 35 de ani :)

      Ștergere