La ce mai viseaza Claudia # 132 - Lene mare, mon cher!


Buna fetelor,

Am ajuns la concluzia ca duminica nu este ziua mea cea mai productiva. Cu toate ca duminica este zi libera, niciodata nu reusesc sa pun in practica tot ce-mi propun. Niciodata.





Sa luam, de exemplu ziua de astazi. M-am trezit la 6.30. De ce? Nici eu nu stiu, n-am nici cea mai vaga idee, pur si simplu am deschis ochii. si am decis ca nu mai dorm. Bun. Sotul dormea in continuare, asa ca n-avea rost sa il chinui. Mi-am facut o cafea, m-am jucat cu stimabilul a.k.a. Mitzoi, care e tare fascinat de papucii mei de casa, cei mov. Am mai baut inca o cafea, am mancat, m-am invartit, m-am sucit si am zis ca e momentul sa ies la shopping, ca aveam nevoie sa-mi iau o rochie. N-am mai luat rochie, n-am gasit niciuna pe placul meu, dar am luat altceva - uleiul de dus de la Dove, care tin sa va precizez ca miroase demential.

Apoi am facut rerouting si am decis sa plecam la plimbare - v-am aratat pe Instagram (@claudiaschoice) pe unde am ajuns, si apoi ne-am intors acasa. De cand am ajuns acasa, am cam pierdut timpul. N-am apucat ma uit la niciun film, n-am avut chef sa-mi refac machiajul sa pot filma vdeo cu empties. Lene mare, dupa cum ziceam. Am reusit doar sa fac niste poze pentru o postare pe care o gandesc de ceva timp (procrastination much, Claudia?).

Acum, in timp ce am scris aceasta postare, am reusit sa fac pauza de aproape o ora, uitandu-ma pe Youtube :)) Creierul meu e hiperactiv (din aceasta cauza mi se intampla de multe ori sa ma trezesc vorbind chestii care pentru cei din jurul meu n-au nicio noima, dar imi materia mea cenusie sunt formate anumite conexiuni), asa ca sar cu usurinta de la una la alta :)

Gata, va las, nu stiu ce ati inteles din aceasta postare, dar eu am vrut sa ii dau o nota mai personala, sa vedeti cam cum e o zi de lene maxima din viata mea :) Eu ma bag acum la somn, nu inainte sa joc cateva runde de Sudoku.

Kiss Kiss si o saptamana frumoasa!


Share:

4 comentarii

  1. Filme si editat poze... cam asa am tocit eu canapeaua. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, si eu am o lene mare, cica vreau mariri la 7 materii, dar abia am terminat cu una dintre ele, sunt constienta ca daca chiar iau mariri la 3 materii is buna.

    RăspundețiȘtergere