La ce mai viseaza Claudia #129 - Book Blogger Tag


Buna fetelor,

Dupa cum ati vazut, am reluat sectiunea Cartea de pe noptiera, si avem si un grup pe Facebook, Book of the week, unde va puteti inscrie sa facem in fiecare joi cate un review de carte. Momentan suntem doar doua fete, eu si Gabi, cea care a infiintat grupul, dar va invitam pe toti si toate care doriti sa participati la aceasta colaborare.

Acum ca am trecut in revista si acest aspect, astazi am pentru voi un tag. L-am vazut pe blogul Evelynei, si mi s-a parut super simpatic, asa ca l-am preluat si eu:

1. Top trei lucruri pe care nu le suporÈ›i la o carte: descrierile prea vaste, mult prea multe personaje care n-au niciun impact asupra actiunii, finalurile prea bruste sau ambigue.

2. Descrie locul tău perfect pentru citit: in pat, in cada, sau afara, in leagan, cand ploua. Ploaia mi se pare foarte linistitoare.

3. Trei confesiuni legate de cărți: cand citesc, traiesc actiunea cu toata fiinta mea, chiar imi imaginez personajele si faptele (si am imaginatie tare bogata). Nu fac abstractie de mediul inconjurator, aud si vad ce se intampla in jurul meu, dar de obicei nu ma prea intereseaza :D Cand prind o carte buna, sunt dispusa sa stau o noapte intreaga sa o citesc.

4. Când a fost ultima dată când ai plâns în cursul lecturării unei cărți? Sa nu radeti de mine, dar am plans prima oara cand am citit Harry Potter si Printul Semipur, cand a murit Dumbledore. Harry Potter fans understand. Posibil sa mai fi plans si alta data, dar nu mai retin.

5. Câte cărÈ›i se află în acest moment pe noptiera ta?  Doua fizice si una in format digital. Mie imi place sa citesc cand am putin timp liber, cand stau la cozi sau cand trebuie sa astept ceva, asa ca am si carti in format digital pe telefon.

6. Care este gustarea ta preferată în timp ce citești? Am ajuns la conculuzia ca mancarea sau bautura ma incurca din citit, asa ca orice as avea langa mine, le termin repede, ca sa imi pot indrepta atentia catre carte.

7. Numește trei cărți pe care le-ai recomanda tuturor: Nu cred ca as putea face asta. Fiecare are gusturi diferite, asa ca s-ar putea ca recomandarile mele sa nu prinda.

8. Arată-ne o poză cu raftul favorit din biblioteca ta: n-am biblioteca momentan. Dar am in plan o camera care sa arate asa:



9. Scrie în trei cuvinte ce înseamnă cărțile pentru tine: relaxare, descoperire, placere.

10. Care este cel mai mare secret de cititor al tău? Imi plac cartile mai kinky :)))

Va invit pe toate sa preluati acest tag, daca vi se pare interesant. Chiar daca nu aveti blog, puteti sa imi lasati in casuta de comentarii raspunsurile voastre.

Kiss Kiss si o saptamana frumoasa!





Share:

6 comentarii

  1. Oh da, ploaia e foarte linistitoare. Si mie imi place sa citesc cand ploua :)
    Si mie mi-e greu sa las o carte din mana daca imi place mult.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a anuntat ploaie pe maine. Am doua carti in asteptare, cu toate ca presimt ca pe una o voi devora la noapte. kisses.

      Ștergere
  2. ce frumoasa e poza! Da, asa biblioteca visez si eu dar sa mi-o stearga cineva de praf :D

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau si eu o asa camera! se va indeplini oare dorinta asta vreodata?

    RăspundețiȘtergere