Comanda pe Dresslink - experienta mea. Detalii despre transport, produse, calitate.


Buna fetelor,

Astazi vin cu un titlu lung si cu o postare si mai lunga. Cu ceva timp in urma am fost contactata de cei de la DressLink pentru o colaborare, in urma careia m-am ales cu niste produse pentru testare. Au ajuns la mine de ceva vreme, mi-am facut deja o parere despre ele, asa ca acum pot face o postare completa, cu detalii destul de clare. Dresslink este un site care vinde in general haine pentru femei, dar si accesorii, incaltaminte, si produse pentru copii. Avand experienta une comenzi trecute, m-am limitat doar la produse de machiaj si accesorii, si am lasat deoparte hainele, deoarece marimile chinezesti nu prea se potrivesc cu ale noastre, iar eu neavand o silueta de fotomodel, am zis pas. In plus m-a incantat faptul ca imi va fi adus acasa coletul de catre un curier, sau cel putin asa a fost prima data. Nu s-a intamplat insa asa, se pare ca au schimbat politica in ceea ce priveste transportul si am fost nevoita sa ajung la Posta Vamala, la vreo 30 de km de mine. Nu a fost un capat de lume, dar am tinut sa precizez, fiindca stiu ca sunt fete care au de parcurs o distanta si mai mare pana la Oficiul Postal. Nu am fost nevoita sa platesc nicio taxa suplimentara pentru acest colet, nici TVA, nimic. Produsele au venit ambalate intr-un plic bubble wrap, si cu niciun produs nu a venit deteriorat.

Comanda a fost data pe data de 02.07.2016 prin China Post, cu tracking number, pe data de 05.07.2016 a fost procesata si plecata din depozit, iar pe data de 26 m-am prezentat la Posta Vamala, cu avizul primit din ziua precedenta, pentru a ridica coletul. Produsele sunt destul de ieftine, mult mai ieftine decat pe alte site-uri, dar transportul se calculeaza pentru fiecare produs in parte si difera in functie de greutatea si dimensiunea produsului.

Iata ce produse am ales eu:

Portofel Love`s -AICI -  cu toate ca nu sunt eu fana inraita roz, acest portofel mi se pare chiar simpatic. Rozul este unul delicat, iar in combinatie cu crem si negru cu floral print da foarte bine. Este compartimentat binisor, si are o dimensiune de 19.5*10 cm. Mie mi-au incaput majoritatea cardurilor in el, banii, buletinul si la fix pasaportul. Are si un buzunar special cu fermuar pentru maruntis, dar eu am ales sa tin acolo token-ul, deoarece cred ca ar sta prea umflat cu monede. Portofelul il tin de fiecare data in geanta, iar geanta mea nu este un loc unde domneste ordinea si pacea. Pana acum se prezinta impecabil si cred ca o sa ma tina destul de mult. Pretul este tare mic, mai mic decat l-as gasi in orasul meu.






Set de 20 de pensule - AICI - 20 de pensule la pretul de 3.45$ este chilipir curat. Setul contine o pensula pentru fond de ten, doua in forme diferite pentru conturarea nasului, 13 pensule pentru ochi, dintre care si una cu buretel, iar 3 din ele sunt duble, si 4 pensule pentru buze. Am folosit deja cateva dintre ele - se comporta bine la spalat, nu-si pierd perii sau forma, nu se decoloreaza. Perii sunt sintetici, multe pensule se repeta, si  nu prea lasa impresia ca ar fi pensule profesionale , asa cum le lauda. Sunt insa niste pensule ok, din cate am incercat, si pentru incepatoarele in ale machiajului mi se par demne de luat in seama. Dimensiunile sunt intre 13.2 si 18.5 cm, iar manerul este din lemn. Fiecare pensula a venit ambalata individual.



Mini buretei de machiaj - AICI si AICI - mici si simpaticuti. Dimensiunile sunt cele de pe site, iar culorile la fel. Cel roz trebuia sa ajunga in cutie, dar a venit, ca si cel crem, in punga de plastic. Nu m-a deranjat in mod special acest aspect, oricum am eu alte metode de depozitare, dar m-am gandit ca ati vrea sa stiti. Eu i-am luat sa ii folosesc la aplicarea corectorului, si isi fac treaba de minune. N-as putea sa ii compar cu varianta originala de la Beauty Blender, din simplu motiv ca nu detin si nici n-am incercat varianta originala, dar pentru pretul avut mie mi se par buni.



Set de 10 benzi chevron pentru unghii - AICI - daca sunteti si voi pasionate de unghii si nail art, stiti ca aceste benzi sunt un must. Setul are 10 culori, si pot fi folosite atat direct pe unghie, cat si pentru a crea modele, dezlipindu-se apoi. Pretul este, la fel, un chilipir, in conditiile in care eu am vazut o singura banda in magazinele fizice la pretul setului.


Voi ce parere aveti de Dresslink? Ati comandat ceva de la ei? Ce recomandari aveti?

Kiss Kiss.



Share:

23 comentarii

  1. Sa le folosesti cu drag, m-au contactat si pe mine pentru colaborare, dar nu am avut timp sa dau curs mail-urilor. Am comandat si eu cateva chestii de la ei dar mie mi-au ajuns acasa <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Oana! Nu stiu de ce a mea a ajuns la Posta Vamala, dar asta e! :D

      Ștergere
  2. am comandat si eu de cateva ori. La capitolul genti, accesorii totul a fost ok. Cand am comandat haine am avut vreo 2 dezamagiri si am renuntat la a mai comanda de la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am comandat portofelul, mi-am adus aminte de geanta ta cu pisici! De haine m-am ferit si eu, dar parca as mai vrea o rochie.

      Ștergere
  3. Cochetez si eu de ceva timp cu acest site si imi plac produsele lor. Este adevrat ca m-am lovit si de cateva produse care nu au fost tocmai pe placul meu dar na ... se intampla asta si pe site-urile mai mari.
    Imi doresc si eu acele benzi si de fiecare data uit sa le includ in comanda mea! Sa folosesti toate produsele cu placere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ramona! la tine am vazut multe produse tare frumoase de pe site!

      Ștergere
  4. Portofelul e chiar dragut, nici eu nu ma omor dupa roz, dar aceasta nuanta e suportabila si chiar eleganta. Prea multe pensule pentru mine :)) Eu am doar una, pentru ochi. Sunt intr-o perioada in care as experimenta, si mi-as cumpara fond de ten si alte minunatii, dar nu ma pricep sa caut ceea ce am nevoie. Si pensulele le vad toate la fel (in afara de cea mare), ar trebui sa scrie pe fiecare pentru ce e :))
    Sa le folosesti cu drag! Au niste preturi incredibil de bune!!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Evelyn. Scrie pe ele, dar sunt cam vagi cu descrierea. Am avut si eu o perioada salbatica, de experimentare cu fdt, si am adunat vreo 10 smacuri pentru fata, care au ajuns sa fie aruncate aproape pline. Eu iti recomand sa iti iei trial sizes, poti sa iti faci o idee despre ele, si nici nu o sa iti para rau daca nu ti se potrivesc.

      Ștergere
  5. ce dragut e portofelul, ama vut si eu unul de genul tot de pe un sit chinzesc si chiar a rezistat bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Lucia! Sper ca si al meu sa tina, pana acum se prezinta foarte bine.

      Ștergere
  6. Eu nu am comandat de la ei pana acum,dar imi plac alegerile tale. Imi place mult portofelul.

    RăspundețiȘtergere
  7. uite ca de la ei chiar n-am comandat nimic inca. dar nu-s de evitat! imi place portofelul, desi eu sunt adepta celor mai micute. pensulele si benzile de nail art sunt de un real ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am cumparat o singura data de la ei dar nu am avut probleme nici cu transportul nici cu produsele. Chiar le-am folosit si purtat! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna,

    mai nou, si pentru romance, se pot folosi cupoane Dresslink pentru cele ce vor sa aiba parte de reducere la fiecare comanda

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi puteti spune cam cat costa livrarea asa aproximativ. Sunt din RM si ar vrea sa comand, dar idee nu am cam cat e livrarea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi puteti spune cam cat costa livrarea asa aproximativ. Sunt din RM si ar vrea sa comand, dar idee nu am cam cat e livrarea.

    RăspundețiȘtergere