Update: Rezultate finale dupa trei luni de utilizare a intensificatorului de gene Realash


Buna fetelor,

Au trecut deja mai bine de 3 luni de cand am incercat, pentru prima oara, intensificatorul de gene Realash. Initial, v-am povestit aici despre primele impresii asupra acestui produs. Apoi, dupa mai bine de o luna, v-am facut aici un articol detaliat, in care va spuneam despre primele rezultate. Acum, au trecut ceva cele 3 luni necesare pentru a vedea efectele acestui intensificator de gene de la Realash, asa ca am venit si eu cu rezultatele finale in urma acestei experiente.

Ca o aducere aminte, sa trecem dn nou peste informatiile date de producator: REALASH este un intensificator inovator care își propune să fortifice, să crească densitatea È™i lungimea genelor tale. Serul regenerează genele într-un timp foarte scurt. Formula sa a fost testată din punct de vedere dermatologic È™i oftalmologic de către specialiÈ™ti. Este recomandat de cele care l-au folosit, dar È™i de blogurile de frumuseÈ›e. REALASH va adăuga volum È™i lungime genelor tale È™i le va îmbunătăți aspectul general, astfel că vor arăta pur È™i simplu spectaculos!




Asadar, sa ne aducem aminte de la ce am pornit - gene destul de scurte si fragile:


Dupa o luna jumatate de de aplicare zilnica, acestea au fost rezultatele preliminare:


Acum, dupa finalizarea celor 3 luni:




Dupa cum se vede cu ochiul liber, rezultatele finale sunt wow! Genele mele au devenit cu siguranta mai lungi, mai groase si mult mai rezistente. Nu am avut niciun efect neplacut, nu mi-a provocat iritatii, nu mi-a uscat zona ochilor.

Mai am produs in tubul de intensificator de gene si voi continua sa-l folosesc pana la ultima picatura. Deja l-am comandat si pentru o prietena de-a mea, si deja mi-a dat si ea un feedback pozitiv.

Pentru mine, a fost un produs minune, care isi merita cu siguranta banii. Atat timp cat suntem dispuse sa platim si 100 de lei pentru o mascara care ne face genele frumoasa doar cat este aplicata, merita sa investim suma aproape dubla si sa ne bucuram toata viata de gene lungi, intarite si frumoase.

Intensificatorul de gene Realash se gaseste pe site-ul realash.ro, impreuna cu alte produse de ingrijire pentru zona ochilor: ser pentru sprancene, ser pentru ochi, dar si produse de cosmetice ca dermatograf, eyeliner si mascara, toate imbogatite cu extracte naturale pentru a imbunatati zona ochilor. Va invit sa ii vizitati si pe pagina de Facebook, pentru a putea fi la curent cu ultimele noutati si oferte Realash Intensificator de gene.

Voi ce parere aveti de intensificatorul de gene Realash? L-ati incercat? Va plac rezultatele mele?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. chiar ma interesa subiectul, multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se vad imbunatatiri!Te pup Claudia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow super rezultate, un produs foarte util :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pare a fi un produs bun. Si eu mi-as dori gene mai lungi

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu am rabdare sa folosesc asemenea produse, am incercat la un moment dat cu ulei de ricin dar m-am lasat dupa o saptamana. Cred ca in ultimul timp au aparut pe piata multe produse de genul acesta, iar cel prezentat de tine pare sa functioneze. Multumim pentru review ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ulei de ricin am incercat si eu in tineretea mea, dar niciun efect notabil. Ma bucur ca a fost util :D

      Ștergere
  6. Wow, super rezultatele!
    Ma intereseaza si pe mine dar nu stiu cat de consecventa as fi, am incercat cu ulei de ricin dar nu m-a tinut mult insa e de tinut minte produsul mai cu seama ca intr-adevar da rezultate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa doua saptamani de utilizare zilnica incepi sa vezi rezultate, dupa aia de abia astepti sa vina seara sa il aplici :D

      Ștergere