Shopping haul - Comanda iherb #16


Buna fetelor,

Iar am comis-o, iar am dat o comanda pe iherb. Bine, aceasta nu este asa recenta, o am de ceva timp in posesia mea, dar astazi i-a venit timpul sa apara pe blog. Nu de alta, dar astept comanda cu nr. 17 si pun produse in cos pentru comanda cu nr. 18. Aceasta comanda a fost data cu partenera mea de crime shopping online, Paola. Sa va arat ce a continut (click pe denumire pentru a ajunge pe site):


Madre Labs Unscented Witch Hazel Toner with Aloe Vera - 1 dolar, 355 ml - cel ami bun pret ever, in conditiile in care pretul sau initial a fost de 6.77$. Dupa cum se vede nu l-am deschis inca, astept sa termin ce am acum inceput si apoi sa ii dau o sansa. Din cate am citit pe el, cred ca ne vom intelege bine.
Reviva Labs, Elastin&Collagen Skin Toner - si pe acesta l-am prins la reducere, la doar 4.56$ pentru 118 ml. A stat foarte mult timp pe lista de asteptare, si intr-un final a ajuns in cos. Cand l-am primit, s-a intamplat ceva ciudat. In momentul in care l-am desfacut (am vrut sa il miros, zicea lumea la review-uri ca i-au schimbat aroma), am vazut ca avea in interior, decantate pe fundul sticlutei, niste bilute si niste fulgi albi. Am luat legatura cu iherb - mi-au zis sa iau legatura cu producatorul. Am luat legatura cu producatorul - n-a raspuns, nici pe site, nici pe Facebook. Ciudat e ca acum au disparut acele chestii. Daca ati avut si voi acest produs, va rog sa imi spuneti daca s-a comportat la fel.
Petal Fresh Botanicals, Facial Cleanser, Anti-Aging, Aloe&Peppermint - 200 ml, si acesta prins la un pret tare bun. De la aceasta firma am o lotiune de corp care ma incanta, asa ca mi-am dorit si ceva pentru ten. Sa vedem cum o sa fie, in conditiile in care se lauda a fi anti-aging.

Daca sunteti la prima comanda, folosing codul JJK294 veti primi 5 dolari reducere. Transportul se face prin Airmail si costa 4 dolari la comenzi mai mari de 20$, iar produsele ajung la oficiul postal de care apartineti, in decurs de 2-4 saptamani. Plata se poate face prin Paypal (recomand) sau prin card bancar. Exista si posibilitatea de transport rapid, prin DHL sau UPS, dar coletul ajunge la Posta Vamala si se platesc si taxe vamale. Eu pana acum am comandat prin Airmail si nu s-a pierdut niciodata coletul.

Voi ce produse ati mai comandat de pe iherb?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii