La ce mai viseaza Claudia # 126 - Canal de Youtube?


Buna fetelor,

Nu stiu daca ati observat, dar subsemnata aici de fata are un filmulet pe Youtube. Bine, teoretic are doua filmulete, dar in ultimul apar si eu, nu numai vocea mea.




N-a fost ceva prea benevol, am fost mai mult impinsa de la spate de conditiile campaniei Rowenta de la Buzzstore. Am filmat pentru acest filmulet de vreo 10 ori, si nu exagerez. Prima data aveam prea multe balbe, a doua oara n-aveam ruj pe buze, a treia oara paream gravida, a patra oara eram prea obosita, a cincea oara am pierdut lumina naturala si tot asa. Vineri, fiindca era dead-line, am mai avut cateva tentative, dar intr-un final m-am enervat si am filmat cap-coada. Asa e si videoclipul, varianta uncut, cu balbe, greseli&co., dar fiti blande si indulgente, fiindca aveam emotii.


Acum, ca am mai prins curaj, ma gandesc sa fac, o data pe saptamana, cate un  videoclip. Planul de atac este urmatorul: sa fac un video pentru empties, ca sa nu mai scriu cate 3 ore pe blog, favoritele lunii - si aici as avea ceva de zis, dar nu voi vorbi numai despre cosmetice, un DIY - am o lista intreaga care asteapta sa vada lumina blogului si poate ceva despre unghii.

Ce parere aveti? Sa incep sa activez si pe Youtube sau sa-mi vad in continuare de blog?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Esti frumusica! Succes cu youtube-ul, te pup!
    http://beautybysunshine.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. pai cum crezi ca este mai bine pentru tine...numai sa retii ca timpul se va comprima si mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu vad ca e la moda videoblogul dar eu, sincera sa fiu, prefer textul. Nu urmaresc nici un Vblog.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zic ca daca iti place, de ce nu? Nici eu nu urmaream niciun canal youtube pana sa dau de Andreea Balaban. I-am vizionat toate vlogurile. Din ce a facut ea mi-am dat seama ca la inceput e mai greu, dar cu timpul toate vor merge mai bine. Tu vei avea mai multa siguranta pe tine, vei afla metode noi pentru imbunatatirea imaginei, etc. Important e sa fii TU si sa faci asta pentru a te simti bine, nu presionata sau stresata. Succes!! Sa ne mai anunti cand faci vreun vlog :D Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce imi place mie la un video pe yt e ca pot sa va transmit ceea ce uneori nu reusesc prin cuvinte. Nu stiu cat de mult se va imbunatati pe moment calitatea videoclipurilor, momentan prioritatile mele in ceea ce priveste bugetulsunt setate pe viitoarea noastra casuta. Sper sa reusesc zilele astea sa fac un unboxing. Te pup cu drag.

      Ștergere
  5. Ce frumusica esti!
    Bafta cu canalul youtube!
    Eu pierd mult timp (prea mult:)) pe youtube.
    Perie Rowenta am avut si eu.

    RăspundețiȘtergere