Shopping Haul - Comanda 1001 Cosmetice


Buna fetelor,

Candva, cu foarte mult timp in urma, pe cand dinozaurii de abia invatau sa mearga, si nu se stia ce e aia incalzire globala, subsemnata aicilea de fata a plasat o comanda pe 1001 cosmetice. Sa fi fost a doua, ca parca prima am plasat-o cu si mai mult timp in urma, dar n-as avea tinere de minte ce a continut. Asadar, uitandu-ma eu astazi prin pozele din folderul pentru blog, dau eu de poza de mai jos, si ma mir cumde nu v-am aratat-o aici. Ce sa ii faci, de la o varsta ma mai lasa si memoria, si vorba aia, as lua lecitina, dar am uitat unde am pus-o. Sa trecem peste asta si sa va arat produsele uitate de vreme. De la stanga la dreapta avem urmatoarele (dati click pe denumire pentru a ajunge pe site):





  • 2 x Pasta de dinti Lacalut Aktiv - principalul motiv, din cate retin eu, pentru care am plasat comanda aceasta, impreuna cu my cosmetic crime partener (a.k.a. Paola) si draga mea mama. Am avut vreo 7-8 paste din acestea in comanda. Pana in acel moment, n-am incercat Lacalut, dar ambele persoane in cauza mi-au recomandat cu mare drag. Momentan aproape termin prima pasta si ma declar multumita. In plus aici se gaseste la cel mai bun pret, atat online cat si offline, la aproape jumatate din suma pe care ar trebui sa o platesc in mod normal.
  • Body Mist Farmasi Angel of Innocence - suna misto, nu? Ideea e ca pe site e trecut a fi ulei de corp, si de asta l-am comandat, dar merge si asa. Ca note parfumate are bergamota, iasomie araba, tuberoza si crini. Miroase dumnezeiesc de bine, abuzez de el la greu si am consumat jumatate deja.
  • Creion Contur Ochi Essence in nuanta 08 Teddy - un maro frumos, placut, cremos si intens, cu o tenta metalica. Nu stiu cumde, dar si produsele Essence le gasesc pe acest site mult mai ieftine decat in magazine.Am mai pus ochii inca pe o nuanta, 22 Taupe me :)
  • Creion contur buze Essence 05 Soft Berry - din categoria ieftin, bun si frumos. Are o nuanta care se potriveste cu multe din rujurile mele (am cam facut pasiune pentru culoarea aceasta), dar il mai folosesc si pe intreaga suprafata a buzelor. E cremos, rezista bine si vreau sa imi iau toata gama.
  • Rimel Essence The Lash Curler - din pacate acesta nu mai este pe stoc, dar va las AICI pagina cu rimeluri, unde gasiti reduceri de pana la 50%. Pe acesta nu l-am incercat insa, luna aceasta trebuie sa imi schimb rimelul si il voi testa.
  • Puf pentru pudra - primit gratuit, eu n-am pudra, asa ca n-am la ce il folosi. :)
Cam asta a fost comanda mea. Voi reveni cu review-uri si swatch-uri in curand. Si in curand, va voi arata inca doua comenzi, venite de pe la Paste :)

Voi ce produse ati mai comandat de pe 1001 cosmetice?

Kiss Kiss.

Share:

15 comentarii

  1. am comandat de la ei mai demult, chiar ar trebui sa ma uit onlie ce mai e nou..intotdeuna au tentatii

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu am comandat de la ei niciodata, dar m-ar tenta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa note suna foarte bine body mist-ul. Imi trebuie un concealer, sa vad ce au!
    P.S: eu acum te vad la ochi, nu pari sa ai probleme cu memoria! :D
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Dupa cum zicea si mama, am fata de copil :)) Concealer mi-am luat de pe site de la Catrice, varianta la borcanel, dar e cam nchis si o sa astept vara.

      Ștergere
    2. Da, majoritatea sunt nuante inchise, vreau cu textura lichida.

      Ștergere
  4. eu n-am comandat ca nu prea folosesc farduri dar imi plac preturile lor :D

    Felicitari pentru trecerea pe domeniu!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Cristina! N-au doar produse de make-up, au si de ingrijire.

      Ștergere
  5. nu m-am uitat de mult pe acolo, nici nu am comandat...sunt asa multe tentatii palpabile :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu știam ca pasta de Dinți este așa ieftină pe site. Mersi de pont

    RăspundețiȘtergere