Ofertele lunii iunie de la Yves Rocher

Buna fetelor,

Tocmai am vazut ca s-a actualizat oferta pentru luna iunie la Yves Rocher si am zis sa dau fuga pe blog sa va arat si voua. Asadar, avem urmatoarele promotii:



La o comanda minima de 59 lei, putem alege intre trei cadouri. Primul produs este un gel racoritor anti-oboseala pentru ochi , de 15 ml, in valoare de 43 lei, cu extract de seva de artar, agava albastra si betaina vegetala, care promite hidratare si iluminare. Eu am avut creme-gel pentru ten din aceasta gama, 3 la numar, in cantitate de 15 ml fiecare, si mi-au placut mult, lasand tenul hidratat si luminos. Al doilea cadou este un ruj creion stralucitor, care ofera hidratare si culoare. Fiecare creion are 2.5 grame, nu trebuie ascutit, fiind retractabil, si putem alege una dintre cele 3 nuante - coral delicat, roz serbet sau mandarina intensa. Eu as alege Coral delicat, mi se pare o culoare potrivita pentru vara, atat pentru birou, cat si pentru iesiri. Valoarea unui ruj-creion este de 29 lei. Al treilea cadou il reprezinta apa de toaleta Flori de Cires, de 100 ml, in valoare de 74 lei. Eu tocmai am terminat apa de toaleta cu liliac, o veti vedea la sfarsitul lunii la empties, si cred ca daca as plasa o comanda as alege acest cadou. Apa de toaleta incercata de mine a rezistat foarte bine pe piele, si a fost ideala pentru aceasta primavara. O gasiti AICI daca va intereseaza.

La o comanda minima de 129 lei, puteti alege intre alte doua cadouri. Primul cadou este o geanta sport, in culori destul de placute, dupa parerea mea, buna de luat la sala sau la plaja, cu dimensiuni de 41 x 33 x 18 cm. A doua varianta este setul de 3 caserole, colorate, care se pot folosi folosite la microunde, sunt din plastic si au dimensiuni (diametru si inaltime) de 10 x 4, 12 x 5.5 si 14 x 6.5 cm. Din aceste produse as alege cu siguranta geanta, mi se pare practica si rezistenta.

In plus, daca aveti o comanda de minim 99 lei, puteti achizitiona, la doar 45 lei, un set format dintr-o geanta vanity si laptele de corp parfumat Comme une Edivence. Si aceasta oferta este destul de tentanta, in conditiile in care doar laptele parfumat, cumparat separat, costa AICI 65 lei.

Livrarea gratuita este oferita la suma de 119 lei, deci cel mai bine ar fi sa aveti o comanda de minim 129 lei, sa beneficiati de doua cadouri si gratuitatea transportului. Daca va abonati la newsletter AICI aveti in plus inca un cadou la prima comanda plasata.

Pe site am mai gasit si alte oferte atractive:


  • 30% reducere la produsele demachiante din gama Hydra Vegetal, lista completa o gasiti AICI.

  •  Rimel cu efect de alungire la doar 39.90 lei, redus de la 48 lei AICI
  • 30% reducere la produsele de protectie solara AICI
  • 2 produse la pret de 1, la gamele selectate de AICI:
  • 2 produse pentru ingrijirea parului + exfoliant gratis AICI:

Pe voi ce va tenteaza? Veti plasa o comanda profitand de oferta Yves Rocher din luna iunie?

Kiss Kiss.







Share:

8 comentarii