La ce mai viseaza Claudia # 119 - Blogul si blonda

Buna fetelor,

Nu... nu cred ca mai merge, cred ca relatia dintre mine si blogspot e pe duca. Ma lasa cand e mai greu, nu pot deschide o postare noua, nu pot atasa poze, nu-mi mai posteaza articolele planificate - sau mai bine zis le sterge in loc sa le posteze. Poate am eu virusi, poate are blogul meu draci... oricum, ceva ciudat se intampla. Sau poate ca a  "auzit" ca vreau domeniu si acum imi face in ciuda?

Devine foarte frustrant sa rescriu o postare de cateva ori :(

Kiss Kiss si o saptamana frumoasa.

Share:

10 comentarii

  1. hmm, am am mai auzit intamplari de genul..eu personal nu am patit

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei bine, eu de aproximativ un an jumate n-am patit minuni de-astea daca folosesc versiunea de internet de pe laptop; in schimb, nu ma inteleg aproape deloc cu versiunea de mobil (am Android daca chiar conteaza).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe telefon nici eu nu ma descurc, nu-mi place cum merge, cum face aranjare in pagina si il folosesc doar in caz de urgenta.

      Ștergere
  3. slava Domnului ca am scapat de Blogspot. Imi pare rau ca ai probleme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme, mie nu mi s-a intamplat niciodata dar cred ca m-ar stresa sa am astfel de probleme. Doar cand scriu un mesaj si mi se sterge deja ma stresez, imi imaginez ca daca ar fi vorba despre o postare ar fi mult mai rau.
    O saptamana linistita, Claudia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma oftic groaznic cand vad ca am scris o postare, am postat-o si apoi a disparut de pe blog. Sau cand raspung la comentarii, si dispar raspunsurile mele.

      Ștergere