De unde ia Iepurasul de Paste rochii frumoase?

Buna fetelor,

In mai putin de 2 saptamani vine Pastele. Si de multe ori, aceasta sarbatoare este un motiv de stres. Sa va explic si de ce. In primul rand, Saptamana Patimilor are o insemnatare asemanatoare si pentru femei. Incepem de luni dimineata, cu liste de cumparaturi puse in functie de prioritati, apoi se incepe, sistematic, marea curatenie de Paste. Fiecare covor trebuie aspirat, periat, scos afara la aer, batut – sa iasa tot praful din el, periat inca o data, adus in casa, aspirat din nou si urlat la fiecare persoana care indrazneste sa atinga fie si cu varful papucului minunatul covor. Fiecare cotlon al casei este dereticat, fiecare geam spalat, fiecare perdea calcata perfect. Si sa nu uitam de mancare. Munti de cozonaci, cel putin cate o pasca din fiecare sortiment, oua rosii sa avem de ciocnit cu un sfert din oras, salate cu te miri cu ingrediente, toate tocate cubulete perfecte. Si trebuie sa avem in vedere si tinuta familiei pentru acele zile magice de sarbatoare, pe care tot noi trebuie sa o punem la punct.

La sfarsitul acestei nebuneli, cand totul este intr-o curatenie deplina, de nici cea mai critica soacra nu are ce reprosa, cand toate bucatele sunt aburinde, numai gata de a multumi si cele mai selecte gusturi, si subsemnata  nu mai are forta si energie de nimic, vine consortul si da marea veste. S-a primit invitatie oficiala de a participa la masa in familie, cu tot neamul.

Da, chiar eu am patit-o anul trecut. Primul an de casatorie, primul Paste impreuna. De unde sa stiu eu ca e traditie de familie ca in ziua de Paste sa se ia cina in familie? Si de unde sa mai stiu ca tinuta eleganta e obligatorie? Bine, nu ma intelegeti gresit, am ales si eu o rochita neagra si eleganta, din punctul meu de vedere, dar cand am ajuns la locul cu pricina, toata lumea s-a uitat lung la mine, fiindca ce am considerat eu elegant, pentru restul lumii era casual. O singura data a fost de ajuns ca sa inteleg ca, pe viitor, trebuie sa fiu pregatita.

Anul acesta m-am horatat sa ma pregatesc din timp. Si am iesit, tot din timp, la cumparaturi. In Mall chiar, sa nu fiu mai prejos. Si am cautat rochii elegante. Ei bine, aflati ca nu e chiar asa de usor sa te strecori intr-o rochie mulata, cand fundul, coapsele si soldurile ma dau de gol ca am cam dat iama in carbohidrati, nu m-am tinut de dieta si nici de sport. Nu ma intelegeti gresit, nu sunt cat Casa Poporului, am cateva kilograme in plus, corpul meu avand, asa cum imi place sa spun, forma de clepsidra cu multe ore in plus.

Am incercat multe rochii. Mai multe decat era sotul meu dispus sa admire. Prima era prea scurta, a doua prea stramta, a treia nu imi complimenta tenul, pe a patra nu aveam cu ce o asorta si tot asa. Sa fi trecut vreo 4 ore de cand tot probam si probam, si nu gaseam nimic pe placul meu. Si eram in stare sa mai probez vreo 4 ore, pana cand am auzit-o pe una din vanzatoare spunandu-i celeilalte ca n-o sa gasesc in tot mall-ul rochie care sa-mi fie pe plac. Atat mi-a fost! Mi-am luat sotul si am plecat acasa, fiind convinsa ca voi gasi, cu siguranta, ceva online, fara sa-mi stresez sotul si fara sa fiu stresata de vanzatoare.

Mi-am adus aminte ca prietena mea mi-a zis de un site, de unde si-a comandat niste rochite superbe. Am intrat si eu pe Wild Fashion si mi-a placut ce vad.  Au rochite de toate felurile, pentru toate gusturile, si mai ales, pentru toate siluetele. Am gasit si rochii de seara, rochii de zi, pentru birou, ocazii speciale, sau chiar de club. M-am uitat, am analizat, am invartit ofertele pe toate partile si am ajuns la concluzia ca imi place. Mi-am ales o rochie eleganta, fix pe gustul si masura mea, in care sa fac furori de Paste.


Si cum am reintrat la dieta si vreau sa imi recapat silueta de altadata, mi-am ales si o rochie de club, care sa ma motiveze sa ajung in acel punct cat mai repede. 



Am aflat insa ca saptamana aceasta apare si o colectie noua, asa ca presimt ca o sa mai pun un produs in cos, mai ales ca la sfarsitul saptamanii e si ziua mea de nastere. Cred ca o sa imi iau o rochie office, asemanatoare cu cea a prietene mele – ea a purtat-o foarte des in ultimele saptamani si arata ca noua, deci merita cu siguranta.


Voi ati facut  pana acum cumparaturi de pe Wild Fashion?

Share:

14 comentarii

  1. Uuu, rochia scurta cred ca este mai sexy decat permite legea. Cat despre aceste magazin, nu doar ca ofera peste 1000 de rochii dar are si preturi foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima rochie este superba, desi dupa gustul meu i-as face cateva schimbari la partea de sus. O vei purta de Paste, serios? Woo, mie mi se pare de nunta :)) Si eu care... chiar port casual la astfel de evenimente :)) O sa ma uit si eu pe site, caut rochie de nasa de nunta, multa presiune deasupra mea hahahaha Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt in dubii cand merg la o nunta ca participanta, daca as fi nasa cred ca m-as panica ca n-as sti in ce sa ma imbrac! Intra pe site, cu siguranta o sa gasesti ceva!

      Ștergere
  3. Eu nu m-am gandit la ce voi purta...dar mi-as dori o fusta di tul! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat pana acum o fusta de tul, dar am vazut multe modele simpatice!

      Ștergere
  4. Eu o sa ma imbrac comod,probabil pantaloni-tricou no stress. Masa este la mine acasa asa ca ma imbrac cum vreau. Cine vrea sa vina impopotonat, foarte bine. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Superba nuanta celei de-a doua rochii.
    Pupici

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-am luat si eu 2 rochii tare dragute de la ei!

    RăspundețiȘtergere
  7. a doua rochie mi se pare superba, dra si corp trebuie pt ea :)

    RăspundețiȘtergere