Thai Goodie Bag

Buna fetelor,

My BFF, Paola, tocmai s-a intors din concediu. Si cum ea este o prietena foarte buna si se gandeste mereu la mine si la obsesia mea cosmetica, a venit cu un goodie bag. Un goodie bag la propriu, fiindca mi-a adus o geanta superba, cu un model de zeitate elefant pe ea. Deja i-am spus ca o sa abuzez de ea la vara :D Pacat ca n-am reusit sa ii suprind intensitatea culorilor, dar e de vis:


Si pe spate are un model foarte simpatic, tot cu elefant:


Si gentuta a avut un continut foarte bogat. Stie draga mea prietena cat de mult imi place mie cocosul :D iar magnetul pentru frigider devine traditie pentru noi:


Incepem, de la stanga la dreapta, cu un magnet pentru frigider cu elefant, foarte simpatic, care completeaza colectia de pe frigider. Urmeaza o  spuma de curatare cu arbore de ceai de la Natural Tea Tree, care promite o curatare profunda, previna acneea si nu usuca tenul, de care o sa ma bucur la vara, cand tenul meu are, din cauza caldurii, tendinta de ingrasare. Urmatoarele produse sunt de la firma Banna, sunt cotate cu Grade A si nu contin conservanti sau coloranti. Toate sunt cu aroma de cocos - lotiune de corp, gel de dus, scrub pentru corp si scrub pentru fata!

Tin sa ii multumesc inca o data Paolei pentru thai goodie bag, chiar mi-a facut o super-supriza, si de abia astept sa ma pun pe testat! Pe Paola o gasiti aici si va invit sa ii dati un follow pentru a fi la curent cu postarile ei. PS: Urmeaza sa faca o postare cu excursia in Thailanda, asa ca daca doriti sa vizitati, in mod virtual acea tara, stati pe aproape!

Kiss Kiss.




Share:

7 comentarii

  1. Ce de goodies!!! Sa le folosesti cu placere! Deja ma gandesc la cocos serios (si nu-s vreo mare fana)

    RăspundețiȘtergere
  2. Initial am crezut ca este vorba de cocos (pasare) si analizam cu atentie magnetul... (ce inseamna sa citesti bloguri inainte sa iti bei cafeaua :)) Asa prietene sa tot ai...sa le folosesti cu placere ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna prietena ta. Vreau si eu. :)) xoxo

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa vezi ce-i fac daca nu mi-a adus magnet de frigider si mie :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Cate bunatati <3 Sa le folosesti cu placere :)

    http://na-na-nails.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. ce de bunatati, sa ne povestesti depre produse dupa ce le testezi mai mult

    RăspundețiȘtergere