Colanti pentru baietei

Buna fetelor,

Dupa cum v-am zis in urma cu ceva timp, am devenit matusa/nasa si am un nepotel tare scump si frumusel :D A fost o experienta foarte frumoasa si interesanta, dar in acelasi timp foarte stresanta. SI daca va intrebati de ce, stati pe aproape ca vin cu explicatii. In zona mea, este obiceiul ca nasa sa ofere copilasului botezat un rand intreg de haine, a.k.a. sa imbrace din cap pana in picicoare.  Adca trebuie cumparat de toate, de la chilotei, maieu, body, sosete, bluza, pantaloni/rochie, papuci, caciula etc. In ceea ce priveste hainutele de fetite, posibilitatile sunt nelimitate. Zeci de mii de rochite, de modele, de culori, de texturi. Rochite, fustite, bluzite, hainute, accesorii, paltonase, cizmulite. Tot ce va doriti, tot ce visati. Magazinele abunda de produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Daca sunteti in cautarea produselor pentru baietei, incep sa apara problemele. Dintr-un magazin cu haine pentru copii, 80% este pentru fetite si doar 20% pentru baieti. Si din cei 20% pentru baieti, nu prea ai ce alege. Doar haine albe, albastre sau gri sau uneori, daca am noroc, ceva pe rosu sau pe verde. Pe langa lipsa cromatica, mai exista si lipsa posibilitatilor. Cea mai mare bataie de cap a fost gasirea unor colanti pentru baieti. Stiti cat de greu a fost? Am cautat 2 saptamani, la toate magazinele fizice din orasul meu si nu am avut succes. Peste tot gaseam doar colanti pentru fete, ba chiar se uitau vanzatoarele lung la mine cand auzeau ce doream. Intr-un final am gasit o varianta simpla, fara model, albastru foarte deschis, si din lispa de alte optiuni, am ales acest produs.

Dupa ce a trecut botezul, m-am hotarat sa abordez altfel problema si sa caut si in magazinele online, sa vad ce oferte gasesc. Am avut o idee foarte buna, fiindca cu doar cateva click-uri, am gasit o multitidine de colanti pentru baieti, in diferite culori si imprimeuri:


Mi-a placut ce am vazut, au o multitudine de modele, au 85% bumbac in compozitie si sustin ca sunt placuti la atingere. Deja am facut un wishlist si de abia astept sa le cumpar si sa le ofer nepotelului mei.

Voi reusiti sa gasiti hainute pentru baieti?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii