Shopping Haul - Comanda iherb # 11

Buna fetelor,

Ieri va aratam pe instagram ca a ajuns la mine comanda de la iherb, iar astazi va voi arata ce a continut. Nu a fost ceva programat, nu aveam nevoie de ceva anume, dar cand am vazut la oferta imbatabila un serum pe baza de celule stem din fructe, am plasat imediat o comanda. Plus ca atunci se anuntase creditul Loyalty Program, asa ca aveam 5 dolari in cont, numai buni de utilizat. Am platit tot prin Paypal, mi se pare cea mai sigura si mai usoara cale de plata.

Iata mica mea comanda (dati click pe nume pentru a ajunge pe site):


  • Madre Labs Young Cell Serum - Un serum cu celule stem din Swiss Apple, pe care mi-l doream de foarte mult timp sa il incerc. L-am prins la reducere, la doar 1 $, asa ca am profitat de oferta. Promite imbunatatirea aspectului pielii si este potrivit pentru toate tipurile de ten.
  • Andalou Naturals, Night Repair Cream, Resveratrol Q 10 - A treia crema comandata de la aceasta firma, in varianta travel. Momentan folosesc cea cu vitamina C, pe post de crema de noapte, si imi place mult, asa ca o sa ii dau o sansa si acesteia.
  • Day & Night Pill Organiser - si acesta era o dorinta veche, de mult ma gandeam ca am nevoie de asa ceva, sa-mi pun suplimentele consumate zilnic. Am platit 10 centi pe el, am facut o afacere buna.
Chiar daca au mai fost si alte produse in colet, fiindca am dat o comanda comuna cu Paola de la Not Another Beauty Blog , nici de data asta n-am gasit nimic in plus in colet, se pare ca nu mai ofera cadourile de alta data.

Daca sunteti clienti noi, primiti 5 $ credit la prima comanda folosind codul JJK294, si credit de loialitate in valoare de 10% din comanda efectuata.

Voi ce produse ati mai comandat de la iherb.com?

Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. sunt foarte curioasa de produsul de la Madre Lbs, am citit lucruri bune despre el si chiar as vrea sa il incerc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt curioasa, din cate am citit despre el, ar avea efecte super pe ten.

      Ștergere
  2. Foarte bun prețul acelui serum, acum observ că nu mai e valabilă oferta. Felicitări pentru că ai fost pe fază. Și eu am 5$ credit de fidelitate, abia aștept să-i folosesc la următoarea comandă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand ii urmaream o oferta buna, acum am fost tare norocoasa. Eu deja am adunat credit de loialitate de la aceasta comanda, abia astept sa il folosesc!

      Ștergere
  3. tot dau si eu tarcoale... unde ajunge comanda, la posta normala sau la cea vamala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca alegi Airmail, ajunge la posta locala. Eu doar asa am ales la transport pana acum si am avut de fiecare data noroc. Nu am platit taxe suplimentare.

      Ștergere
  4. Eu nu am dat niciodata comanda, si nici nu voi da, posta vamala ma scoate din sarite! Pacat, ca am vazut o multime de chestii interesante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am ales de fiecare data comanda prin Airmail si ajunge la posta vamala ca si recomandata - colet extern voluminos. Nu am platit taxe.

      Ștergere
  5. Serul de la Madre Labs il folosesc in prezent si este chiar eficient !La inceput nu prea imi placea consistenta dar i-am mai dat o sansa si aplicat zilnic chiar are efect bun ! Fain programul lor de loialitate , eu deja am folosit creditul la ultima comanda ! Ma bucur ca am vazut ca au fonduri de ten Neutrogena , noi in stoc , pretul este super ok ! Sunt atatea reduceri acum ca e greu tare cu orice comanda ! Salutari ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De abia astept sa il incerc si eu! Am vazut si eu fondurile de ten, dar nu sunt adepta lor, imi place o acoperire mai light.

      Ștergere
  6. Nu am dat niciodată comanda, dar cine știe poate pe viitor o voi face, sa le folosești cu placere. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. am mai notat si eu cateva produse dar mai astept!

    RăspundețiȘtergere