Review: Unt de corp Ziaja cu unt de cacao

Buna fetelor,

Astazi va prezint al treilea produs de la Ziaja incercat, care m-a facut sa ador si mai mult aceasta firma. Daca v-am vorbit despre exfoliantul de corp si gelul de dus crema, urmeaza untul de corp cu unt de cacao, omega 3, omega 6 si vitamina E:


Ce spun ei: Reface deficitul de lipide, revitalizeaza bariera naturala a pielii, imbunatateste vizibil elasticitatea pielii. Lasa pielea moale si catifelata.

Ce spun eu: Untul de corp vine intr-un recipient compact, tip borcanel, cu capac prin infiletare, foarte rezistent - l-am scapat jos, pe gresie, de cateva ori si nu a patit nimic. Produsul are o textura untoasa, compacta, care se topeste la contact cu pielea, facilitand masarea cu usurinta. Are o culoare crem si un miros foooooarte placut si delicios de crema de cacao. Intra destul de repede in piele, hidrateaza perfect si nu lasa pielea grasa.


L-am folosit in fiecare seara, dupa dus, si a reusit sa imi lase pielea foarte catifelata, placut parfumata si cu o textura imbunatatita. Mirosul se mentinea foarte mult pe piele, si dimineata, la trezire, ii simteam aroma.

Singurul inconvenient, daca pot sa ii zic asa, a fost faptul ca mi se parea ca se consuma cam repede. Totusi, lucrul acesta are si o explicatie - posibil sa fi abuzat eu de el, la cat de mult mi-a placut :)

Pretul este unul decent, si daca sunteti in cautarea unui unt de corp, care sa hidrateze perfect si sa aiba un miros ideal pentru vremea rece, vi-l recomand cu drag!

Ingrediente:


Cantitate: 200 ml.

Valabilitate: in functie de lot.

Pret: aprox. 20 lei.

Unde se gaseste: online, AICI, in farmacii sau plafare.

Voi ati incercat acest unt de corp cu cacao de la Ziaja?

Kiss Kiss

Share:

12 comentarii

  1. Se poate și mânca? :D :)) Sunt înnebunită după aroma de cacao. Cred că aș abuza la fel ca tine de el.
    http://lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am avut masca de par din gama si miroasea delicios

    RăspundețiȘtergere
  3. Relativ recent am aflat si eu de aceasta firma si mi-au placut mult produsele lor. Un mare plus il au si preturile bune. Pe acesta nu l-am incercat inca :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine taare ma tenteaza, de fapt ma tenteaza orice produs de la Ziaja, am mai vazut pe alte bloguri numai vorbe bune, si acum sunt foarte curioasa. Mai ramane sa vad unde gasesc :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu sigur daca stai in Spania, dar am vazut ca vizitezi si Franta si Germania. Garantat le gasesti, daca nu in magazinele fizice, in cele online.

      Ștergere
  5. Eu am incercat o masca pentru par din gama asta si miroase...super!!! :)

    RăspundețiȘtergere