Review: Ulei de dus Bioderma Atoderm

Buna fetelor,

Stiati ca pielea uscata si pielea deshidratata nu inseamnă acelasi lucru? Oricine poate avea o problema ocazionala de deshidratare a tenului, chiar si persoanele cu ten gras. Pielea nu are suficienta apa si trebuie sa primeasca ingrijire hidratanta.Pielea uscata desemneaza un tip de piele care are nevoie de hranire cu apa si lipide în acelasi timp, in fiecare zi, pentru mentinerea hidratarii, a fermitatii si a elasticitatii sale.

In ajutorul pielii uscate vine Bioderma, cu noul ulei de dus Atoderm, un radfat pentru piele cu #skinbodyguard:


Ce spun ei: GraÈ›ie formulei exclusive compusă din biolipide vegetale, vitamina PP È™i brevetul Barrier Skin Therapy®, Atoderm Ulei de duÈ™ curăță delicat pielea È™i o protejează de stresul extern. Biolipidele vegetale* reduce senzaÈ›ia de piele care È›ine È™i cresc rezistenÈ›a pielii prin refacerea filmului protector al acesteia. Vitamina PP stimulează sinteza de lipide È™i ajută la refacerea barierei protectoare pe termen lung. Brevetul Skin Barrier Therapy® limitează adeziunea ÅŸi proliferarea Stafilococului Auriu, responsabil de agravarea iritaÈ›iilor. Patentul natural DAF creÈ™te pragul de toleranță al pielii.

Ce spun eu: Recunosc, pana acum n-am incercat niciodata niciun ulei de dus, si nici nu stiam cam ce ar trebui sa faca. Insa odata cu venirea sezonului rece si datorita apei dure, pielea mea avea si mai mult de suferit, asa ca un produs care sa curete delicat pielea, si in acelasi timp sa o hidrateze m-a atras instant.

Produsul vine intr-un flacon ergonomic, sigilat - stiti doar cat de mult apreciez acest lucru la produsele cosmetice, si dotat cu o pompita - care ajuta la folosirea cumpatata a produsului si la utilizarea simpla, fara a fi nevoita sa manevrez prea mult produsul.


Uleiul de dus Bioderma Atoderm are o culoare galbuie, transparenta si un miros foarte delicat pe care eu il percep a fi asemanator cu cel de aloe.  Fiind un ulei de dus, este necesara o cantitate mica de produs, aderand foarte bine pe piele.


In contact cu apa, face o spuma foarte delicata, ce aduce mai mult ca un lapte de dus pe piele. Chiar daca in denumirea sa scrie "ulei", nu lasa o senzatie uleioasa pe piele, nici in timpul utilizarii si nici in timpul clatirii si se clateste foarte usor.


Dupa utilizare, pielea ramane curata, fina si catifelata, cu acel glow de piele sanatoasa, perfect hidratata. Nivelul de hidratare este foarte ridicat, asa ca uneori nici nu am mai simtit nevoia sa aplic crema de corp. Mirosul delicat se mentine pe piele cateva ore bune, ceea ce pe mine m-a incantat pe deplin.

Eu am avut rezultate si in ceea ce priveste mancarimea cauzata la nivelul pielii din cauza uscarii excesive - dupa cateva utilizari, am simtit pielea calmata si nu am mai simtit niciun disconfort.

Eu ma declar incantata in totalitate de acest produs si deja am pus ochii pe bidonul de 1 litru, ca sa fiu sigura ca imi ajunge :) Il recomand cu drag tuturor persoanelor care au probleme cauzate de pielea uscata, dar si persoanelor care doresc o hranire in profunzime a pielii.

Ingrediente:


Cantitate: 200 ml.

Valablitate: 6 luni de la deschidere.

Pret: aprox. 10 lei in format de tub la 100 ml, si aprox. 52 lei in format de bidon cu pompita la 1 litru.

Unde se gaseste: in farmacii.

Ati incercat gama Atoderm de la Bioderma?

Kiss Kiss.

Share:

15 comentarii

  1. Mie imi place mai mult sa-l aplic pe ten, pe post de cleanser! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit multe lururi bune despre acest produs si chiar sunt curioasa sa il incerc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ti-l recomand! eu ma gandesc sa achizitionez si bidonul la 1 litru :D

      Ștergere
  3. am si eu unul de la alt brand, imi plac genul asta de produse

    RăspundețiȘtergere
  4. Am tot citit despre el, asa ca l-am pus pe wishlist. Chiar ma tenteaza! <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Uleiurile de dus sunt cele mai potrivite pentru mine, mi-e tare lene sa mai aplic creme hidratante dupa aceea :P Nu l-am incercat pe acesta, dar in general imi plac mult uleiurile de dus!

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca nu am incercat uleiurile de dus, dar tu spui ca nu lasa senzatie uleioasa pe piele.. asa ca parca m-ar tenta macar sa incerc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai de asta imi era si mie frica. Am mai avut scruburi de corp cu ulei in compozitie, si clateam la ele de ma plictiseam. Acesta a fost super, se clateste exact ca un gel de dus si lasa pielea catifelata, dar neuleioasa.

      Ștergere
  7. Chiar nu am folosit niciun ulei de dus pana acum. Dar e foarte tentant acesta de la Bioderma. Xoxo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il recomand cu drag! Are si varianta mica, asa ca poti sa incerci sa vezi daca iti place!

      Ștergere
  8. seamana cu cel de la Loccitane care imi place mult doar ca e tare scump.

    RăspundețiȘtergere