Review: Spuma de curatare pentru ten normal/mixt de la Balea

Buna fetelor,

Aceasta spuma pentru curatarea tenului am cumparat-o mai mult dintr-un impuls, fiind intr-un DM si nestiind pe ce sa cheltui banii :) M-a atras faptul ca are un sistem de dozare ideal, cu pompita, si miros de floare de lotus, asa ca am adjudecat-o imediat.


Ce spun ei: Curata in profunzime tenul si ofera o senzatie de piele moale si catifelata. Formula hidratanta cu provitamina B5 protejeaza pielea impotriva deshidratarii.

Ce spun eu: In primul rand, sa vorbim despre ambalaj - sticluta destul de mare, cu pompita, care functioneaza perfect de la prima utilizare. Pompita este foarte simplu de utilizat, nu-mi aluneca degetele umede pe ea, asa ca ma declar mai mult decat incantata. Produsul in sine este un lichid incolor, ca o apa parfumata foarte placut, cu miros de floare de lotus. Mirosul il percep doar cand produsul este pe ten, dupa clatire se diminueaza aroma si dispare treptat.


Comparativ cu alte produse de acest fel, spuma este foare bogata si foarte cremoasa, daca as putea spune asa. Eu o folosesc in fiecare dimineata si seara, in diferite scopuri. Dimineata este primul produs cu care vine in contact tenul meu, pentru a-l curata si a elimina sebumul si impuritatile. Pun in podul palmei una-doua pompite, aplic spuma prin miscari circulare pe tot tenul, evitand pe cat se poate contactul direct cu ochii, apoi clatesc bine cu apa calduta si continui cu crema cu SPF. Seara folosesc aceasta spuma dupa utilizarea demachiantului bifazic pentru zona ochilor si a celul cremos pentru ten. Seara clatesc cu apa calda, si continui ritualul de ingrijire a tenului.


Spuma este delicata cu tenul, nu lasa senzatia de piele care "tine", nu imi usuca tenul si nici nu mi-a provocat cosuri sau iritatii. Cantitatea este indestulatoare, raportul calitate pret este foarte bun, asa ca voi recumpara cu siguranta acest produs cand voi ajunge in DM.

Ingrediente:



Cantitate: 150 ml.

Valabilitate: in functie de lot.

Pret: aprox. 12 lei.

Unde se gaseste: DM.

Vo ati incercat aceasta spuma de curatare a tenului de la Balea?

Kiss Kiss.

Share:

9 comentarii

  1. Am văzut-o acum câteva zile, dar am întins mâna după un gel de curatare tot de la Balea. Oricum, se află in vizor și spuma. :D xoxo
    http://lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat ceva de genul dar de la nivea, nu stiam ca si dm are produsul propriu oricum are un pret bun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut-o si eu pe cea de la Nivea, cu ambalaj roz, pentru ten sensibil. Mi-a placut mult si aceea!

      Ștergere
  3. pare faina, eu am avut un gel de curatare cu lotus de la balea si chiar mi-a placut! in cazul de fata m-ar tenta si textura de spuma, e altceva :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Cea de la Nivea am incercat-o cu mai mult de 2 ani in urma. Totusi, retin ca spuma de la Nivea nu era asa bogata.

      Ștergere
  5. Chiar acum dupa ce ies de la servici o sa merg si o sa il cumpar deoarece am nevoie de un gel de curatare.Sunt super curioasa sa vad cum e.

    RăspundețiȘtergere