Review: Demachiant Bifazic K Care cu Aloe Vera si extract de Ginkgo Biloba

Buna fetelor,

In timp ce ma demachiam aseara, am zis ca ar fi momentul sa fac un review acestui produs cu nume kilometric, Demachiant Bifazic K Care cu extract de Aloe Vera si Ginkgo Biloba, pentru machiaj rezistent la apa :) Scuzati va rog pozele, sau mai bine zis lipsa lor, acestea fiind facute prin vara, cu o camera de calitate indoielnica si la o lumina si mai indoielnica.



Ce spun ei: Demachiant bifazic pentru ochi pentru machiaj rezistent la apa, cu aloe vera si extract de ginkgo biloba. Formula bifazica indeparteaza machiajul rezistent la apa din zona ochilor.

Ce spun eu: Stiti ca era candva la Kaufland un demachian bifazic mai mare, la sticluta de 200 ml? Pe acela l-am avut, de vreo 2 ori parca, si a fost destul de bun. Prin vara trecuta, Kaufland a reinoit gama de cosmetice marca proprie, a imbunatatit-o si a lansat-o la preturi foarte bune, cu reducere mare, asa ca acest bifazic s-a aruncat in cosul meu de cumparaturi si a facut galagie la casa de marcat, ca de nu-l iau cu mine acasa, intra in depresie, isi desurubeaza singur capacul si se sinucide lent, lasandu-si tot lichidul sa se scurga lent. Bine, n-a fost chiar asa, dar ati inteles ideea, nu?

Revenind la lucruri mai serioase, acest demachiant este, dupa cum ii spune si numele, bifazic, fiind format din doua parti - una uleioasa, cea cu tenta albastra si una asemanatoare apei, cea transparenta. Pentru a putea fi folosit, trebuie agitat pana cand cele doua parti se amesteca. Apoi se pune pe o discheta demachianta, se aplica pe zona ochilor si se lasa cateva secunde sa actioneze, apoi se sterge usor. De cand am descoperit aceasta metoda de demachiere a ochilor, am renuntat la varianta cu demachiant clasic, si genele mele au de castigat. Mai multe detalii despre aceste tipuri de demachiante aveti AICI, unde le-am consacrat un articol intreg.

Produsul de fata vine intr-o sticluta mica si usor de depozitat, capacul se inchide prin rasucire, iar orificiul de dozare este perfect, nelasand sa picure mai mult produs decat ar trebui. Miros nu are, asa ca are inca un plus de la mine, fiind simplu de utilizat si de persoanele cu ochi sensibili.

Curata destul de bine machiajul normal - de cel rezistent la apa n-am idee, deoarece nu folosesc astfel de machiaj. Cele 2 parti se separa destul de greu, asa ca primeste si pentru acest aspect o alta bila alba. Nu lasa pelicula uleioasa la nivelul pielii si nu ni-a provocat iritatii. Are si un pret foarte budget-friendly, si face tot ce astept eu de la un demachiant bifazic sa faca, asa ca eu il recomand cu mare drag.

Ingrediente: 



Cantitate: 100 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 7 lei.

Unde se gaseste: Kaufland, fiind un produs marca proprie.

Ati incercat acest demachiant bifazic?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Am o cremă de ochi de la ei... mi se par produse destul de bune cele marca Kaufland. xoxo

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am nici un produs de la ei, nu stiu de ce dar nu imi inspira incredere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu incerc de multe ori marcile proprii si de multe ori sunt placut suprinsa.

      Ștergere
  3. Am vazut ca tu folosesti ceva produse marca proprie Kaufland dar eu nu am apucat sa folosesc nimic. Pretul pare prietenos si produsul bunicel

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte tare acest produs, am mai incercat produse bifazice si am fost multumita de ele ;)
    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) M-ai amuzat cu modul in care "s-a aruncat in cos pana la casa de marcat!" :)))
    Mmm suna interesant! Eu l-am luat pe cel de la Farmec cu ulei de argan...si nu ma atrage sa-l mai cumpar iar. Nici nu cred ca o sa scriu despre el, decat la produse consumate.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel de la Farmec l-am avut si eu, dar nici mie nu mi-a placut! Am inteles ca au schimbat formula, dar nu m-a atras sa il recumpar. Mai vedem.

      Ștergere