La ce mai viseaza Claudia # 104 - Anti-Valentine`s Day?

Buna fetelor,

L is for the way you look at me...
O is for the only one I see...
......

Astazi este, pentru cei care au adoptat aceasta sarbatoare americana, Valentine`s day, adica ziua indragostitilor. Eu una nu sunt adepta ei in totalitate, nu cred ca iti trebuie o zi anume in care sa-i spui persoanei iubite ca o iubesti.

Bine bine, dar ce facem cu persoanele care nu au o persoana iubita langa ei sau tocmai au iesit dintr-o relatie si cred ca s-au lecuit de iubire? Ce fac astazi, cand peste tot se aud melodii dulci si siropoase?
Avem un playlist pentru toata lumea, zic:


Voi sarbatoriti Valentine`s day?

Kiss Kiss si o saptamana frumoasa!

Share:

4 comentarii

  1. Eu sarbatoresc orice :D
    Multa lume zice acelasi lucru, cum ca nu ar trebui sa fie doar o zi in care sa sarbatorim iubirea, ci zilnic, etc. Pe mine nu ma intereseaza ce face restul, fiecare cum vrea. Eu fac cadouri si in zile fara semnificatie, si of course, iubesc la fel si in 14/02 ca si in 23/08 (asa, sa zic o data la nimereala). Deci, de ce sa nu facem cadouri si in 14/02? :D more for us! O zi de duminica cat mai placuta (ca toate duminicile :))) ) Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  2. nci eu nu am sarbatorit, mi se pare o sarbatoare comerciala si ma enerveaza maxim inimiore, trandafiri...ar fi frumos sa srabatoresti fara nici un motiv...nu as adoar ca au inventat americanii o zi

    RăspundețiȘtergere