Empties: Produse terminate in luna ianuarie 2016

Buna fetelor,

Inca o luna a trecut, si azi incepe a doua din acest an. Luna ce tocmai s-a incheiat am fost cuminte din punct de vedere cosmetic, nu am facut shopping complusiv si sper sa-mi tina naravul si in luna februarie. Daca vedeti ceva sclipici mov pe produse, nu va panicati - nu, nu am fost vizitata de un unicorn, am scapat insa un fard mov cu irizatii peste punga cu terminate:


Igiena dentara:


  •  Apa de gura Dentaplus - varianta mint, am mai cumparat inca 4, ca erau la reducere :) N-are rost sa va mai spun cat de mult imi place, nu?
  • Pasta de dinti Aslamed pentru dinti sensibili- o varianta mini, comandata vara trecuta. Fiind o pasta de dinti pe baza de argila, a fost total diferita de ce am mai folosit eu pana acum, dar mi-a curatat delicat dantura si nu mi-a provocat sensibilitate, iar gustul nu era prea mentolat. Posibil sa ne mai intalnim pe viitor. Va recomand, daca va intereseaza, sa va achizitionati varianta mini, pe care o gasiti AICI, la doar 2,47 lei, sa va faceti o idee.
Protectie solara:



  •  Lotiune cu SPF 30 de la Lilien - luata din Kaufland, unde apare in fiecare vara. Am folosit-o vara trecuta si cred ca am mai avut-o si in urma cu cativa ani. Lasa pelicula alba daca aplici prea multa, asa ca vara asta o sa incerc sa ma orientez catre altceva.
  • Gel cu panthenol, vitamina B5 si glicerina de la Lilien - cu miros mentolat, bun de aplicat dupa soare, dar si seara, dupa o lunga plimbare pe jos sau stat prea mult in picioare. Si acesta a mai fost recumparat, si va mai fi.
  • Emulsie pentru plaja Gerovital Sun SPF 10 de la Farmec - cu miros de rodie, are pulverizator si se aplica foarte usor. Din pacate al meu expira in mai, asa ca nu avea rost sa il mai tin degeaba. Vara aceasta o sa mai incerc si alte produse de la Farmec, fiindca imi sunt pe plac.
Ingrijirea parului :



  •  Sampon anti-matreata cu lemon grass de la Nectar of Nature - AICI aputeti citi review-ul facut recent, mi-a placut si imi mentin parerea formata despre el.
  • Cura tratament Balea cu portocale si moringa - si acesta a fost HIT, o supriza placuta si va fi recumparat cu prima ocazie. Review-ul complet il puteti gasi AICI
Cosmetica decorativa:



  •  Rimel Very Me Extendablack de la Oriflame - nici eu nu mai stiu a cata oara este cumparat, in diferite hainute si denumiri. Este un rimel bun, negru intens, are periuta mare de silicon si nu imi incarca genele. L-am recumparat deja, sub un alt nume parca, si o sa il mai recumpar.
  • BB Eye Cream 5 in 1 de la Farmasi - a fost o supriza placuta, mi-a conferit acoperire si hidratare decenta, plus ca are si SPF. AICI are parte de review si ramane pentru mine un HIT, care va fi recumparat. Scrisul de pe ambalaj s-a dus doar din cauza mea, fiindca l-am tinut intr-o zi foarte calduroasa intr-un portfard neaerisit.
  • Dischete pentru indepartarea ojei - foarte bune si practice, indeparteaza cu succes oja, iar 1-2 bucati imi sunt de ajuns pentru a sterge o manichiura. Ale mele sunt ceva chinezarii, am dat vreo 3 lei pe ele, daca nu ma insel, sunt uleioase si nu usuca unghiile sau cuticulele si au un miros placut, si cand o sa le mai gasesc, o sa le recumpar garantat.
  • Oja Umbrella - nu mai stiu numarul, dar a fost un verde placut, cu sclipici auriu in el, ideal de folosit in sezonul sarbatorilor de iarna. Cum n-am voie oje, nu-l mai cumpar :D
Wellness si well-being:



  •  Ceai Lord Nelson rooibos cu caramel de la Lidl - recumparat de nenumarate ori, mai ales iarna. Are un gust placut de caramel, care se imbina foarte bine cu aroma ceaiului rosu.
  • Ceai Fares Aromafruct cu mere verzi si melisa - o dragoste veche, redescoperita din intamplare intr-un supermarket. Are un gust foarte bun si vi-l recomand cu drag pentru o seara de relaxare.
  • Now Foods Astragalus - utilizat pentru cresterea imunitatii, luat de pe iherb, de AICI. Are o concentratie buna si un pret si mai bun, comparativ cu ce se gaseste la noi.
  • Echinaceea Capsule de la Hofigal - luat pentru a potenta proprietatile astragalusului, fiindca am vazut ca isi face mult mai bine treaba in asemena combinatie. In plus, m-a ferit de raceli, asa ca il recomand cu drag.
  • Lumanari parfumate Aura cu liliac - a doua oara cand le achizitionez, in alta varianta insa. Pana acum mi-au placut mult si deja sunt in cautare de alte arome.
Servetele umede:



  •  Servetele intime Softino - ieftine, delicate, practice, cumparate, recumparate.
  • Servetele intime Caterine - bune si aceastea, dar parca ma incanta mai mult varianta de mai sus.
  • Servetele umede Cleanic Skin Balance - pentru piele normale, cu multe intrebuintari.
Curatarea corpului:



  •  Spumant de baie cu cocos K Classic Care - marca proprie Kaufland, luat prin toamna la reducere, cu vreo 6-7 lei, in mod normal fiind vreo 10 lei. Face multa spuma si miroase bine, mai mult a lapte de cocos decat a cocos, dar mi-a pacut si o sa incerc si alte variante din aceasta gama.
  • Gel de dus Ziaja cu unt de cacao - cel mai delicios si mai spornic gel de dus, il folosesc din decembrie si de abia acum am reusit sa il termin. Bun, ieftin, are un DA mare de la mine, cu mentiunea ca vreau sa incerc toate produsele lor. Are AICI si el review.
  • Exfoliant de corp Ziaja cu unt de cacao - si acesta a fost un HIT, AICI cititi mai multe detalii despre el, am pus deja ochii pe o gramada de variante.
  • Sapun lichid Taia cu glicerina si aroma de pepene galben - luat din Republica Moldova, mirosea superb a pepene galben. In sticluta. in contact cu apa, pierdea orice miros. Nu mai vreau sapun lichid din gama asta, m-am lecuit.
Ingrijirea corpului:



  •  Unt de corp Ziaja cu unt de cacao - am pregatit un review pentru el, sper sa reusesc sa il postez saptamana aceasta. Nu va mai zic mai multe, va tin in suspans.
  • 21st Century natural deodorant - am incercat sa dau o sansa deodorantelor aluminium free, serios ca am incercat. L-am testat prin vara, n-a facut fata, evident. Am zis ca nu-i bai, il las pentru sezonul rece, ca uneori nici produsele heavy duty nu fac fata vara. Iarna, aceeasi problema - ma face sa miros a telina :)))) Revin eu la antiperspirantele mele, care ma fac sa miros frumos. N-a costat mult, nu e un capat de tara.
  • Yellow Stick 100% cocoa butter de la Cococare - un baton cu unt de cocos, din care cu greu m-am abtinut sa nu musc :) Hidrateaza de minune zonele aspre ( calcaie, coate) si este recomandat si pe vergeturi. Il am de AICI, are un pret minim. si 5200+ de review-uri. Sa nu-l mancati :D
  • Apa de parfum Jannette de la Blanchette B - dupe dupa adoratul meu J`adore. Nu se mai gaseste de mult in Kaufland, dar asta i l-am cumparat mamei mele, si de fiecare data cand treceam pe la ea, ma parfumam ca o descreierata. N-are rost sa va mai spun ca am consumat mai mult de jumatate din el doar eu :D
  • Gel antibacterian Klintensiv de la Sensiblu - plin de alcool, usuca mainile, nu mi-a placut deloc. Sunt pe piata variante mult mai bune si mai delicate cu mainile.
  • Organix South Theraneem skin lotion - o lotiune mica, light, cu neem, cu rol antibacterian. Buna de avut in casa, are efect pe multe iritatii, si la un pret de pana in 5 lei, e mana cereasca. O gasiti AICI
  • Spray pentru picioare de la Balea - cred ca era bun, nu mai tin bine minte, l-am folosit in vara lui 2014 :))
Ingrijirea tenului:



  • Servetele uscate K Classic Care - cred ca este produsul care m-a fidelizat cel mai mult, nu stiu daca pe parcursul a vreo 4 ani, de cand folosesc doar servetelele, am schimbat produsul aceasta mai mult de 2-3 ori.
  • Dischete demachiante Ipek - 130 bucati, ieftine, nu se destrama, nu zgarie, mai am vreo 2 pachete luate si preconizez inca vreo 3-4 sa fie achizitionate cat mai repede posibil :D
  • Avon Clearskin Clear Emergency - gel cu 2% acid salicilic, care ar trebui sa ajute la vindecarea rapida a cosurilor. Are efect in uscarea cosurilor, dar este plin de alcool si nu imi place cum usuca si nenoroceste pielea. L-am folosit de 2-3 ori, dar nu ne iubim si gata.
  • La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ - crema pentru protectie solara pentru ten gras, dry touch. Daca aveam o mostra simpla, la pliculet, nu cred ca ma inspira prea tare, dar asa, avand un mini-size de 3 ml, care mi-a ajuns o saptamana, m-a facut sa mi-l doresc cu ardoare pentru la vara. Nu lasa deloc pelicula alba, intra instant in piele si lasa un efect satinat, mat, pudrat pe piele. O vreau, o vreau, o vreau!
  • 2 x Mostra Yves Rocher Rich cream - miroase frumos, atat pot sa zic :D

Tragand linie, am un minus de 37 de produse, asa ca ma declar incantata!

Voi ce produse ati terminat luna trecuta?

Kiss Kiss.

Share:

18 comentarii

  1. Wow ce de produse eu încă adun :), am câtev, adun luna aceasta și la sfârșitul lunii voi face articolul :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm, m-ai făcut curioasă în privința spumanului de baie, dacă-l văd o să-i dau o șansă.
    Eu am untul de corp cu cocos, din gama cu cacao am loțiunea, dar vreau neapărat și untul cu cacao, cândva. Aștept oricum review. :D
    Mâine sper să mă achit și eu cu consumatele din ianuarie.
    Spor la consumat în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai vai, si eu vreau untul de corp cu cocos. Mi-am propus sa fiu fata cuminte, sa consum 4 chestii pentru hidratarea corpului, apoi sa il iau.

      Ștergere
  3. ai avut spor! produse ziaja n-am incercat decat 2 din gama cu frunze de maslin, dar ma bate gandul sa iau si altele, am auzit lucruri bune despre cele cu ciocolata si portocale. yummy. am avut si eu acel parfum de la blanchette b, mi-a plcaut, dar nu exagerat :D

    RăspundețiȘtergere
  4. ai terminat ceva produse, nu gluma..eu ma zbat la ultimele grame la multe dar cand o sa postez vor fi o gramada

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti tare harnica. In fiecare luna tu consumi o gramada de produse. Eu nu cred ca am atatea produse consumtate. Te apreciez! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ramona. Mi-am stabilit un ritual zilnic si nu ma abat de la el.

      Ștergere
  6. Nici nu ai consumat multe. :))
    Eu strâng 3 luni pentru atâtea, cred. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. wow, cate produse terminate!! Vreau si eu sa incerc cele de la ziaja, am tot auzit lucruri bune despre produsele astea. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita, Evelyn. De la Ziaja mi-au placut foarte tare produsele, ti le recomand cu drag.

      Ștergere
  8. Vaiii, cate produse ai terminaaat!
    Gelul de dus de la Ziaja mi l-am recumparat si eu, e delicios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu acum ma uit dupa restul de geluri de dus din gama, am avut si mostre si mi-au placut foarte mult.

      Ștergere