Cum sa ne mentinem picioarele calde - botosi de casa

Buna fetelor,

V-am mai zis de nenumarate ori ca frigul nu este chestia mea favorita, asa cum nici sezonul prea rece nu ma incanta. Totusi, cel putin pentru mine, cel mai neplacut aspect al frigului este senzatia de picioare reci. Avand o circulatie proasta la extremitati, mereu ma plang ca am picioarele inghetate, si mereu caut cea mai buna si mai rapida solutie pentru incalzirea lor.

Pentru a ma incalzi, primul lucru pe care il fac atunci cand ajung acasa este sa imi pregatesc un vas cu apa fiebinte si o solutie emolienta sau saruri pentru picioare si sa ma rasfat cu 10-15 minute de relaxare, timp in care circulatia se accelereaza, iar talpile mele au parte de un tratament intens. Dupa ce s-a scurs timpul acordat relaxarii, urmeaza o crema hidratanta, care sa imi mentina pielea picioarelor fina si catifelata, si o pereche de sosete de bumbac 100%, care sa-mi tina de cald, dar in acelasi timp sa permita pielii sa respire. Si cum nu reusesc de niciun fel sa ma inteleg cu incaltamintea clasica de casa, de tip slapi, prefer sa port mereu o pereche de botosi de casa.


Aceasta incaltaminte pentru interior vine in diferite forme, colori si texturi, iar preferatii mei sunt cei inalti si pufosi, care imi mentin picioarele calde. Puteti alege intre variantele scurte - gen balerini de casa, sau aceste variante inalte, gen cizmulite. In ceea ce priveste cromatica, gasiti diferite culori sau combinatii de culori care multumesc si cele mai pretentioase persoane. Un mare plus la acesti papuci de casa este talpa, care este moale si flexibila, dar anti-aderenta, reducand astfel riscul de accidente in casa. De asemenea, sunt lavabili, deci se pot spala cu usurinta in masina de spalat, si revin, imediat dupa uscare, la forma initiala.

Voi cum va mentineti picioarele calde in sezonul rece?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii