Shopping Haul - Comanda iherb #10

Buna fetelor,

Ma batea gandul la inceputul lui decembrie sa dau o comanda la iherb, fiindca aveam nevoie de multe chestii, dar gandul ca o sa ajunga in preajma sarbatorilor si spaima ca o sa se piarda pe la Oficiul Postal mi-au temperat avantul. Asa ca am stat eu linistita si am asteptat frumusel sa treaca si Craciunul, iar pe 28 decembrie am plasat comanda. Ieri am vazut pe Facebook ca multe fete au primit comanda, asa ca am facut si eu o vizita la Oficiul Pstal, si bine am facut. De data asta am ales sa platesc prin Paypal, optiune destul de simpla - treceti moneda de plata in $ - posibil si in Euro, n-am incercat.

Comanda a continut urmatoarele (dati click pe numele produsului pentru a ajunge pe site)


  • 21 St Century Magnesium 250 mg - 110 capsule, cred ca a doua sau a treia oara cand il cumpar. Ma ajuta mult in ceea ce priveste stresul, calmarea si la disparitia carceilor si a incordarii musculare. Are un pret foarte, foarte bun si il recomand.
  • Now Foods Lecithin 1200 mg - 100 capsule, comandate pentru mama mea, ca cica nu vrea sa lase memoria inainte de termen. Oricum, ajuta mult, eu deja consumand un sfert din cutia mea- ca am si eu, ce crederi! :D Cu ajutorul lor reusesc sa adorm mai usor si sa ma trezesc mult mai odihnita!
  • Doctor`s Best CoenzymaQ10 with Bioperine 100 mg - 120 capsule, cea mai potenta concentratie de Q10, iar bioperina ajuta la absorbtia mai usoara a compusului activ. Aceasta tot pentru mama mea este, care o ia pentru sanatatea sistemului cardiovascular. 
  • California Gold Nutrition CoQ10 100 mg - 30 capsule, luate la pretul de doar 1 dolar, din categoria Reducerea Zilei. De abia astept sa vad cum functioneaza, in ultima vreme am simtit o  oarecare slabiciune si e momentul ideal sa o pun la treaba.
  • ELF Cosmetics 6 Pcs Eyeshadow Smokey Eyes - pe care am dat incredibila suma de 0.40 lei. Inca este la pretul de trial, asa ca va recomand sa va grabiti sa le luati, nu se stie cat mai dureaza reducerea
  • Alba Botanica Fast Fix for Puffy Eyes - o crema pe care sunt foarte curioasa sa o incerc, sa vedem daca face fata in diminetile cele mai dificile, cand lipsa somnului se resimte. Pretul e tare mic, si despre produsele de la Aba Botanica am auzit numai de bine
  • Stridex Single Step Acne Control Pads - dichete imbibate cu 1% acid salicilic, pentru tratarea tenului cu probleme. Ar fi o varianta mult mai simpla de utilizat, si cred ca o sa folosesc 1-2 bucati pe saptamana, pentru inceput. Sunt tare curioasa de rezultate, ce am mai incercat eu pana acum cu acid salicilic a adus o imbunatatire aspectului tenului.
  • Blum Naturals Oil Absorbing Tissues - 50 de servetele absorbante pentru tenul gras sau cu tendinte de ingrasare. Le-am urmarit de mult timp, gandindu-ma ca vor fi ideale pentru sezonul cald Totusi, m-a suprins modul in care au venit - asa cum se vad in poza, nesigilate, si chiar cateva servetele dadeau sa evadeze. 
  • Andalou Naturals, Renewal Cream, Probiotic + C, Brightening - luata in varianta travel, de 12 ml, dupa ce a stat cateva luni bune - de la aparitie chiar, pe wishlist-ul meu. La prima vedere, e o crema destul de ok, cu un miros discret de portocale, care promite sa ajute la tratarea petelor lasate de cosuri. 
  • Andalou Naturals, Beautiful Day Cream, 1000 Roses, Sensitive - si nu se dezmint la numarul de trandafiri  - miroase demential a trandafiri Rosa Damascena, de te simti intr-o gradina plina de trandafiri. Chiar daca scrie pe ea crema de zi, nu am vazut in compozitie factor solar, asa ca nu uitati sa aplicati si SPF cand o folositi.
Chiar daca nu am primit nimic in cutie, niciun cadou cum se obisnuia pana acum, am avut parte de transport gratuit si de 5 % reducere, avand o comanda mai mare de 40 $.

Nu uitati, daca sunteti la prima comanda puteti foosi codul meu - JJK294 - care va ofera 5$ reducere, si inca este valabil transportul gratuit la comenzi mai mari de 40 $.

Voi ce produse ati mai comandat de pe iherb?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Sa le folosesti cu placere, mie mi-au ajuns 2 comenzi ieri si mi-am luat niste chestii de rasfat, pensule pentru un cadou, niste condimente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Camelia, atat de urari cat si de vizita! Cand am vazut ieri pe grup ca ti-au venit comenzile, am da fuga la posta cu sufletul la gura si m-am luminat cand am vazut coletul. Condimente am si eu cateva in wishlist, sper sa ajung sa le comand urmatoarea data!

      Ștergere
  2. Si eu am ridicat azi comanda - aveam pensule pentru niste prietene si vitamine pentru mine. Am vazut ca si tu te-ai orientat catre suplimente, asa-i ca-s bune preturile la ei? Eu cumpar de cativa ani si am economisit o multime de bani comandand de pe iHerb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand am descoperit iherb, suplimente iau de la noi doar in caz de urgenta. Si am convins toata familia de beneficiile suplimentelor de pe iherb si de pretul lor mic.
      Multumesc mult pentru vizita!

      Ștergere
  3. Duminica am vrut sa pun si eu prima comanda,dar asa de greu mergea site-ul ca am abandonat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Toata lumea a plasat comenzi pe iHerb in jurul Anului Nou! :)) Sa le folosesti cu placere! Sunt curioasa de gelul AB, astept review-ul tau, l-as lua pentru vara... Mersi de info, eu n-am observat pana acum ca se poate plati si cu PP.

    RăspundețiȘtergere