Shopping Haul - Comanda Avon C 2 / 2016

Buna fetelor,

Ieri va aratam pe Instagram ca am primit comanda de la Avon, iar astazi va arat ce a continut:


  • Planet Spa Perfectly Purifying Face Scrub - 75 ml, 8 lei - exfoliant foarte delicat pentru ten, cu extracte de minerale din Marea Moarta, care promite in ten curat si proaspat. Il gasiti AICI.
  • Planet Spa Perfectly Purifying Face Mask - 75 ml, 8 lei - este a treia oara cand cumpar aceasta masca de ten si asta zice ceva, nu? Este pe baza de argila, lasa un ten foarte curat si hidratat si are un miros demential. De AICI se poate lua.
  • Color Trend lac de unghii Starbust in nuanta Blue - 8 ml, 3 lei - cel mai bun pret la comandarea unui alt produs Color Trend. L-am incercat deja, se vede tare bine si cred ca o sa arate super pe o baza alba sau baby blue. AICI puteti beneficia de oferta.
  • Mostra Avon Dreams - noul parfum Avon, care ne incanta cu note de pruna, trandafir si note lemnoase, ales ca un preview pntru campania 3.
  • Gel de ras Avon Men Active - 150 ml, 6 lei, din oferta de reprezentanti - sa nu credeti ca iau produse doar pentru mine, da? Sotul meu foloseste, cu mici exceptii, acest gel de ras de vreo 4-5 ani si se declara multumit de el, asa ca am beneficiat de pretul mic pentru a-l achizitiona. Daca nu sunteti reprezentant, il puteti achizitiona de AICI, la pret bun.
Voi ce produse ati mai cumparat de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii

  1. buna captura! eu n-am mai comandat nimic de la avon de ceva timp. la oriflame astept o comanda, m-am indragostit de rimelul the one si am mai gasit un set fain.

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi plac produsele de la Planet Spa, zilele astea ajunge și cmd mea, abia aștept :).
    www.alinapink.ro

    RăspundețiȘtergere