Review: Gel de dus crema Ziaja cu unt de cacao

Buna fetelor,

 Astazi discutam despre gelul de dus de la Ziaja, in varianta cu unt de cacao, care se imbina cu succes in arome cu produsul prezentat in urma cu ceva timp AICI. Imediat dupa exfolierea corpului, urmeaza acest pas banal, dar totusi arat de important - folosirea unui gel de dus care sa fie destul de eficient in a elimina de pe corp si ultimele urme de exfoliant, dar delicat cu pielea, sensbila din cauza temperaturii scazute sau ai altor factori externi.



Ce spun ei: Contine unt de cacao, D-panthenol si agenti delicati de curatare. Face pielea mai catifelata si o hidrateaza instant.

Ce spun eu: Produsul vine intr-un ambalaj tip sticla, opac, cu un orificiu prin care curge destul produs fara sa ma chinui, si cu un capac care se deschide si se inchide usor. Avand  cantitate mare, m-am asteptat sa ocupe mult spatiu, dar se pare ca m-am inselat, fiindca prin forma rotunda reuseste sa stea cu usurinta intr-un colt a cazii, fara sa-mi dea batai de cap.


Mirosul este demential - inchipuiti-va o cada vintage plina de spuma  de ciocolata, care se prelinge usor - cam asa este fiecare secunda din momentele in care sunt sub dus. Textura este una usoara, ca o lotiune light de corp, care in  contact cu apa formeaza o spuma bogata. Dupa cum v-am zis, curata foarte bine pielea, mentinand in acelasi timp nivelul optim de hidratare, lasand-o moale, catifelata si placut parfumata. Am incercat sa nu folosesc crema de corp dupa, sa vad cum se prezinta situatia, si a facut fata cu brio, fara a-mi lasa o senzatie neplacuta de piele uscata. Mirosul se persista mult timp dupa baie, atat pe piele cat si in baie, cam vreo 3-4 ore.


Este spornica, iar cantitatea de produs este indestulatoare, asa ca ma declar incantata la maxim de acest produs si intra garantat in top 5 geluri de dus preferata. Eu il recomand cu drag, in sezonul rece mai ales, si o sa il recumpar garantat.

Desigur, in gama de la Ziaja sunt o multime de arome delicioase pe care sa le incercati, si eu deja am mai pus ochii pe cateva.

Ingrediente:


Cantitate: 500 ml.

Valabilitate: in functie de lot.

Pret: pana in 15 lei.

Unde se gaseste: direct pe pagina de Facebook FaceBucharest sau in plafare.

Voi ati incercat acest gel de dus crema cu unt de cacao?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. Si eu l-am avut si fiindca mi-a placut asa de mult mi l-am recumparat. Este delicios!! Sa incerci si untul de corp cu caco, e suuper!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de review. Visez... Cada are si picioare, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia din visul meu are ;) Anul acesta sper sa reusesc sa ma mut la casa noua si garantat imi iau o cada vintage cu picioare.

      Ștergere