Review: Cura pentru par Balea cu portocale rosii si moringa

Buna fetelor,

Cu aceasta postare inchei saptamana dedicata ingrijirii parului. Am postat deja review samponului Nectar of Nature si a balsamului Balea, si astazi revin cu inca un produs, o cura pentru par care promite rezultate in doar 2 minute.



Ce spun ei: Pentru stralucirea indelungata a parului colorat cu formula Colour & Care ofera parului hidratare de durata. Formula cu extract de portocale rosii si complex reparator protejeaza parul impotriva actiunilor negative ale mediului inconjurator. Filtru UV protejeaza impotriva decolorarii. Nu contine silicon.

Ce spun eu: Mie imi plac mult tratamentele pentru par, in toate formele - balsam, masca, dar nu prea am rabdare in timpul dusului sa stau prea mult timp cu ele in cap. Asa ca un asemenea tratament, care actioneaza in doar doua minute, m-a atras din prima. Nu am un par vopsit, dar am observat in decursul timpului ca imi priesc mult produsele pentru parul tratat chimic deoarece imi aduc un plus de hidratare si stralucire.

Produsul are o culoare alba si o textura densa de balsam. Mirosul este tare placut,se simte in contact cu apa aroma de portocale rosii, si dupa uscarea parului se simte parca si mirosul de moringa (care cica miroase a flori de tei, eu nu stiu sigur cum miroase, dar miroase bine).



Avand o textura densa, cremoasa, il aplic usor, intinzandu-l de la urechi in jos, si insistand pe varfuri. Il las sa actioneze 1-2 minute, apoi catesc cu apa din abundenta. Se clateste usor, fara a fi nevoita sa insist prea mult.

Dupa utilizare, parul ramane parfumat, usor de pieptanat si stralucitor. Hidratarea se mentine in par, parul se aranjeaza frumos si varfurile nu raman uscate. Pretul este decent, cantitatea indestulatoare - putin produs trebuie pentru o aplicare, asa ca pentru nevoile parului meu a fost un HIT si sunt sanse mari sa il reachizitionez cand ajung din nou prin DM.

Ingrediente: 



Cantitate: 150 ml.

Valabilitate: in functie de lot.

Pret: 10 lei.

Unde se gaseste: doar in magazinele DM.

Voi ati incercat aceasta cura pentru par?

Kiss Kiss

Share:

16 comentarii

  1. pare interesant, trebuie sa dau si eu o fuga prin DM

    RăspundețiȘtergere
  2. Descopar din ce in ce mai multe produse Balea foarte bune... Acum parca ma tenteaza si cura aceasta. Am parul cam uscat, desi am reusit sa scap de vospeaua din par dupa cativa ani de chinuiala. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am vazut si eu in magazin, ma bucur sa aflu ca ti-a placut si il recomanzi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a potrivit de minune cu nevoile parului meu! Multumesc mult pentru vizita!

      Ștergere
  4. chiar ieri am fost in dm si m-am uitat la masca asta doar ca nu stiam daca e buna sau nu, dar ajunge in cos cat de curand daca zici ca merita..

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca iti place si l-ai laudat asa ca o sa-mi cumpar si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pare interesant, am pus o pe wishlist!

    RăspundețiȘtergere
  7. N-am incercat inca, eu caut ceva pentru volum, dar si ceva care sa protejeze varfurile... daca ar fi sa ma iau dupa parul meu, cred ca as avea o galeata de produse cu tot ce-i trebuie

    RăspundețiȘtergere