Review: Balsam de par Balea Oil Repair

Buna fetelor,

In urma cu un an si ceva am avut o escapada in DM Brasov, de unde s-au lipit de mine o gramada de produse. Astazi vorbim despre unul din cele mai dorite produse din acea lista, de la care aveam cele mai mari asteptari:



Ce spun ei: Reparare profunda si ingrijire intensiva. Revitalizeaza structura deteriorata a parului, patrunde in profunzime si il intareste. Dupa numai 2 utilizari pana la 94% mai putin par deteriorat.

Ce spun eu: Dupa cum v-am zis, am citit multe review-uri pozitive la acest produs si am avut mari aseptari de la el. Cand l-am vazut, am fost fost atrasa in primul rand de OIL din denumire, fiindca pe parul meu am cele mai bune rezultate cu uleiurile.

Produsul vine ambalat intr-un tub negru, netransparent, si se depoziteaza pe capac, lucru ce faciliteaza scoaterea continutului, si daca tot vorbim de capac, tin sa va precizez ca se deschide si se inchide usor, fara a leza unghiile.

Balsamul este alb, laptos, cu un miros delicios, de lapte si bombonele, asemanator cu masca de par de la Kallos, si cu o textura asemanatoare, iar ingredientul magic din el este uleiul de argan, care se stie ca face minuni pe par.



 L-am aplicat, ca de obicei, dupa doua samponari si clatiri, de la urechi in jos, pe lungimea parului, insistand la varfuri. Balsamul se intinde pe par cu usurinta, il descalceste si chiar se simte, din momentul in care intra in contact cu acesta, ca lucreaza. Parul se simte instant mai plin, mai sanatos, si are o alta textura. L-am lasat sa actioneze 1 minut, asa cum scrie pe ambalaj, iar dupa clatire, parul ramane catifelat, bogat si frumos mirositor, ca dupa o vizita la salon. Fiind o formula fara silicon, nu mi-a incarcat parul. Mirosul se mentine in par mult timp dupa spalare.

Avand o textura cremoasa, se intinde usor pe par, si este foarte spornic, pe parul meu lung ajungandu-mi o perioada buna de timp.

Pana acum am mai incercat cateva balsamuri de par de la Balea, si s-au potrivit nevoilor parului meu, asa ca le consider o varianta buna de luat in considerare cand mergeti la cumparaturi.

Ingrediente:



Cantitate: 200 ml.

Valabilitate: inscrisa pe ambalaj, in functie de lot.

Pret: 6 lei.

Unde se gaseste: in magazinele DM.

Voi ati incercat acest balsam de par?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Suna bine descrierea produsului din review-ul realizat de tine...m-a pus putin pe ganduri :D cu prima ocazie il voi incerca :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a placut foarte mult, de abia astept sa il recumpar cu prima ocazie cand ajung in DM.

      Ștergere
  2. O variantă de luat în calcul în momentul în care voi observa că firele mele de păr vor cam începe să se despice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana acum nu l-am încercat dar as fi curioasa sa vad cum este. Cu atat mai mult cu cat si tu ii dai credit

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiam de acest produs desi merg des prin magazinul lor, dar dupa cum povestesti despre ele am nevoie sa incerc si eu acesta gama

    RăspundețiȘtergere
  5. eu am avut acest produs in varianta mini, dar nu prea m-a incantat. mi-a incarcat parul si mi l-a ingrasat foarte repede

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut si eu un balsam de par de la Balea, insa tin minte ca nu m-a dat pe spate...nu stiu daca l-am introdus la produse care nu mi se potrivesc, insa nu stiu daca as mai incerca si o alta varianta!

    RăspundețiȘtergere