La ce mai viseaza Claudia #98 - Cea mai utila investitie a anului 2015

Buna fetelor,

Stati cu sufletul la gura sa aflati despre cel mai superb ruj, sau poate acel eyeliner care face ochii extraordinari? Sau poate despre ultimul gadget care mi-a facut selfie-uri perfecte? Ei bine, o sa va cam dezamagesc....

O tigaie. Cea mai buna si mai utila investitie a anului 2015. Bine, stiu ca acesta nu este un blog de cooking, dar poate deveni oricand :D Sa revenim la tigaia noastra. Mereu am fost in cautarea unei tigai bune, fiindca mie imi place sa mananc la micul dejun, iar alegerea preferata ar fi omleta sau ouale ochiuri. Si cum dieta Dukan nu permite folosirea uleiului pentru gatit, tigaia mea trebuia sa treaca cu brio testul gatitului fara ulei.

Si am cautat, credeti-ma. De la tigaile din piete si bazare, la tefal si strat ceramic. Si in toate se prindeau amaratele de oua, incat din oua ochiuri ajungeam sa mananc scramble eggs, iar de clatite  nici nu se putea pune problema.

Eram pe punctul de a ma resemna cu gandul ca va trebui sa-mi iau adio de la micul meu dejun favorit, pana cand, dorind sa dau o comanda pe emag si neavand suma necesara pentru a beneficia de transport gratuit, am intrat in categoria de bucatarie.

Si acolo era mititica de ea, rosie ca focul, asteptandu-ma parca special pe mine. Acum nu mai e rosie ca focul, ci mov, chestie care m-a facut sa o pun la favorite, in asteptare pentru urmatoarea comanda, pentru ca niciodata nu putem avea destule tigai sau chestii mov, nu?

Ce e asa de special la ea? Este mica - 23 cm diametru, dar totusi incapatoare, foarte indemanoasa si gatesc oua ochiuri in ea fara nicio picatura de ulei. O am de vreo 3-4 luni, si nu s-a zgariat, nu se prinde, nu se arde mancarea. Evident, gatesc si multe alte chestii in ea, dar nu le mai enumar ca poate avem pofticioase pe aici si-mi cereti sa va trimit mancare prin curierat rapid.

Si pe langa toate aceste aspecte pozitive, sa va prezint si cireasa de pe tort. Costa doar 10 lei. Da, ati citit bine, si n-am "mancat" niciun 0. 10 lei pentru cea mai buna tigaie ever, asa ca isi merita cu siguranta locul intai, si va recomand sa ii dati o sansa, daca sunteti adeptele unui stil de viata sanatos, fara grasimi in exces.

Dupa cum v-am zis, eu am varianta pe rosu, dar acum sunt pe stoc AICI varianta pe mov si pe albastru:

http://bit.ly/1msVIkJ

Voi aveti astfel de descoperiti culinare ale anului 2015?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii