Esarfa - cea mai simpla cale de a completa o tinuta

Buna fetelor,

Sambata devin, pentru a doua oara, nasa de botez. Este o experienta foarte placuta, plina de emotii si de responsabilitati. Si de multa umblatura dupa cele necesare botezului - hainute pentru copilas, crisma, fasa, trusou de botez, lumanari, prajituri, cadouri pentru parinti & co. Si dupa ce termin cu toata umblatura, ajung la vechea problema a femeii - "Eu cu ce ma imbrac?" sau "N-am cu ce ma imbraca".

Pentru a nu ma stresa in pe ultima suta de metri, aleg sa fac lucrurile din timp, cu calm. Tinuta cea mai pretentioasa de ales este cea pentru slujba de botez, cand trebuie sa gasesc echilibrul perfect intre decenta, eleganta si bun gust. Astazi am primit o geanta foarte frumoasa de la mama mea, maro, de piele, cu detalii super simpatice, si m-am hotarat sa o includ in tinuta de botez.

Culoarea care predomina in garderoba mea este negru in ceea ce priveste accesoriile, asa ca aceasta culoare diferita mi-a cam dat batai de cap. Totusi, dupa ceva timp de gandire si cercetare, am gasit tinuta ideala. Voi opta pentru un palton negru, scurt, o rochita mai groasa, neagra, de o lungime decenta, ciorapi negri cu un den mai mare, opaci, si o pereche de ghetute maro inchis, cu toc comod, care imi va garanta ca nu voi suferi de dureri de picioare si nici nu voi fi o impiedicata. Pentru a avea si o pata de culoare si a fi in ton cu tinuta, am ales o esarfa in nuante de maro:

http://www.lenjeriamea.ro/home/esarfa-de-dama-marengo-1680-23701.html?ref=C51CE410

Esarfa este lunga, are dimensiune de 50 x 180 cm, si este de calitate superioara, fiind facuta in Polonia.

Cu pregatirile sunt in grafic, tinuta este pregatita, de acum sa avem parte de sanatate si voie buna.

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii