Beauty Alert: Puterea Q10 de la NIVEA, pentru luminozitate şi îngrijire eficientă anti-rid

Redă tenului în doar două săptămâni cantitatea de coenzimă Q10 pierdută în 10 ani! 
Puterea Q10 de la NIVEA, pentru luminozitate şi îngrijire eficientă anti-rid

Dimineaţa reprezintă un moment cheie în jurnalul tău de beauty. Ai grijă să oferi tenului tău tot ceea ce are nevoie pentru a fi fericit, înainte de a aplica machiajul. 
Începe ziua cu un mare zâmbet şi redă tenului în doar două săptămâni cantitatea de coenzimă Q10 pierdută în 10 ani, cu ajutorul NIVEA Q10 Serum Pearls! 

Bucură-te de luminozitate şi supleţe, urmând trei paşi simpli pentru un ten cu aspect mereu tânăr: 


1. Dimineaţa, pe tenul curat, foloseşte NIVEA Q10 Serum Pearls ce oferă îngrijire activă în lupta pentru prevenirea şi combaterea ridurilor. Are un conţinut bogat de perle ce încapsulează cea mai mare concentraţie de coenzima Q10 din gama NIVEA. De asemenea, acidul hialuronic din consistenţa produsului ajută la regenerarea şi întinerirea celulelor pielii.


2. Pentru a te bucura de un plus de hidratare şi îngrijire anti-rid, foloseşte crema de zi Q10 Plus de la NIVEA ce previne apariţia ridurilor şi a altor semne ale îmbătrânirii. Lăsă tenul intens hidratat şi catifelat. 

3. Aplică machiajul şi bucură-te de o zi minunată. Zâmbeşte.


Preţ NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi: 49.28 lei, 50ml
Preţ NIVEA Q10 Plus Serum Pearls: 54.22 lei, 40 ml.



Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. 
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

Share:

0 comentarii