Video Interviuri Live la StartJobs - Distanta chiar nu conteaza

Sunt momente in viata noastra cand o schimbare de peisaj poate fi o idee foarte buna. Mutarea intr-un nou oras, inceperea unei noi vieti, implinirea unui vis din copilarie sau, de ce nu, dorinta de a face altceva cu viata noastra. O reorientare in ceea ce priveste locul de munca se poate intampla oricand, datorita unui numar important de factori. Poate ne-am saturat de monotonia mersului la birou, 5 zile pe saptamana, de la 9 la 17, intr-o firma unde nu mai avem posibilitatea de a invata lucruri noi, de a ne perfectiona sau de a avansa. Sau poate suntem in punctul in care nu mai reusim sa mai gasim un loc de munca in domeniul in care am profesat pana acum, fie din cauza ca acel domeniu nu mai este de actualitate, munca depusa fiind inlocuita cu aparate si roboti, fie nu mai este la fel de profitabil si nu se mai preteaza pe nevoile noastre. Sau poate ajungem in acel punct in viata in care realizam ca nu ne mai place ceea ce facem, nu avem jobul viselor noastre si dorim sa ne schimbam domeniul de activitate.

Variante sunt destule, la fel ca si posibilitatile care se deschid in fata noastra, atunci cand luam o asemena decizie. Totusi, primul aspect de care trebuie sa tinem con, atunci cand ne mutam, este chiar gasirea unui loc de munca, dupa aceea urmand sa ne interesam de locuinta, facilitati si alte detalii.

Am stabilit deja ca daca suntem in cautarea, spre exemplu, de locuri de munca Bucuresti, suntem la un click distanta de site-ul pe care gasim o multime de oferte si unde ne putem promova atat cu ajutorul CV-urilor clasice, cat si cu ajutorul celor video. Ce facem insa cand trecem de proba CV-ului si suntem invitati la un interviu pentru joburi Bucuresti, iar noi locuim in celalalt capat de tara? Cum am putea oare sa ajungem la sediul angajatorului la ora 9 dimineata, dupa un drum lung si obositor de aproape toata noaptea, aratand totusi fresh, in tinuta impecabila, odihniti si pregatiti pentru intalnirea cu persoana care poate decide soarta noastra profesionala?



Inca o data, StartJobs ne vine in ajutor, fiind singura platforma de recrutare onlien care ofera posibilitatea angajatorilor si candidatilor sa ajunga fata in fata, indiferent de distanta dintre ei. Cu ajutorul aplicatiei Video Interviu Live, totul devine mai usor. Dupa ce CV-ul nostru este vizualizat de catre angajator si coincide cu cerintele din fisa postului, primim pe e-mail notificarea de invitatie la Video Interviu, intr-un orar prestabilit. De acum, ne putem pregati pentru interviu in cele mai mici detalii, pornind de la gasirea unei locatii ideale de unde sa avem conversatia video, un loc linistit, fara zgomot de fundal, de preferabil un birou, cu o conexiune excelenta la internet, pana la aparitia prezentabila a noastra. Sa nu uitam totusi ca prima impresie conteaza, asa ca tinuta office este obligatorie, chiar daca interviul are loc in intimitatea casei noastre.



De acum depinde doar de noi viitorul job!

Share:

3 comentarii