Review: Ser protector LAB 35 Kallos

Buna fetelor,

Reusesc si eu intr-un final sa-mi reiau treaba de blogger. Si desigur, sper sa ma tina mai mult de data aceasta, dar trebuie luate in considerare 2 mari aspecte: am o perioada extrem de aglomerata, si stiti si voi teoria cu Procrastinating.

Sa revevin totusi la acest ser de par, ca despre el este vorba, si sa va zic ca mi-a mai provocat si eu intarzierea acestei postari si nervi, fiindca n-am reusit, in niciun caz, sa-i fac o poza decenta. Asa ca am luat poza de pe site, ca altfel nu se poate.

Apropo de site, produsul este primit  de la Pentru Corpul Tau, pe care ii puteti gasi pe site-ul cu acelasi nume  http://pentrucorpultau.ro/,  unde au o gramada de bunatati, dar si pe pagina lor de Facebook -https://www.facebook.com/PentruCorpulTau.


Ce spun ei: Regenereaza capetele de par deteriorate. Folosind, parul devine neted, matasos, stralucitor. Se absoarbe imediat, nu lasa senzatie de uleios. Formula inovatoare Keratrix formeaza o pelicula protectoare pe firele de par.

Ce spun eu: Produsul vine intr-un ambalaj cu pompita, lucru care stiti deja cat de mult ma incanta. Initial, cand am vazut produsul, ma gandeam ca s-a pierdut capacul, ca apoi sa realizez ca modul de inchidere este prin rasucirea capacului. Buna idee, mai ales pentru persoanele ca mine, care repede reusesc sa piarda capacele la produse. In plus, produsul a venit cu scotch pe capac, pentru extra siguranta.

Serul in sine este transparent, cu o tenta galbuie, si are initial o textura uleioasa parca. Mirosul este unul placut, cand scot produsul din ambalaj are un miros usor floral, iar apoi il simt ca un miros cu tenta de nuca.

Ca toate serumurile pentru par, l-am aplicat pe parul spalat, zvantat bine cu un prosop. Am aplicat putin ser in palma, am frecat palmele, apoi am distribuit produsul pe varfurile parului, masand usor. Cu restul de produs am trecut mainile prin par, de la urechi in jos, pentru un plus de hidratare. Uneori am aplicat serumul si pe parul uscat, dimineata, pentru un plus de stralucire si imblanzirea coamei.

Parul meu este, in momentul de fata, lung, uscat pe lungime si cu tendinte de ingrasare la radacina. Acest serum l-am folosit, asa cum v-am zis, o data la 2-3 zile si am simtit parul mai hidratat si mai stralucitor, dar nu mi l-a incarcat sau ingrasat.

Produsul este si foarte spornic, o pompita de ser imi este de ajuns pentru ingrijirea optima a parului, iar raportul calitate pret este foarte bun. Cu siguranta o sa achizitionez acest produs in viitor, s-a potrivit de minune cu nevoile parului meu.

Ingrediente:  Aqua, Glicerin, Propylene Glycol, Panthenol, PEG-12 DImethicone, Poliquarternium-7, Hydroxyethyl Cellulose, PEG-26 Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Silicone Quarternium-16, Undeceth-11, Polyquarternium-10, Butyloctanol, Undeteth-5, Hydrolized Ceratonia Siliqua Seed Extract, 2-Bromo-2-Nitropopane-1, 3-Diol, Zea Mais Starch, Guar Hydroxypropytrimonium Clorhide.

Valabilitate: 24 de luni de la deschidere.

Cantitate: 50 ml.

Pret: 12 lei.

Unde se gaseste: Online, in magaziul Pentru Corpul Tau, AICI.

Voi ati incercat acest ser protectiv de la Kallos?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii

  1. Un produs foarte interesant pentru parul deteriorat. Eu am o multime de produse pentru par si daca le termin anul asta..poate il incerc si pe el. PUP

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa il iau si eu,Pentru ca imi trebuie un serum nou si nu stiu spre ce sa ma indrept :( pups :*

    RăspundețiȘtergere