(P) Pentru usurinta in miscare

Afectiunile osteoarticulare sunt tot mai des intalnite in zilele noastre, afectand sanatatea si calitatea vietii, atat la femei, cat si la barbatii de pretutindeni. Fie ca vorbim de artroza, artrita, spondiloza sau osteoporoza, toate au in comun o singura caracteristica - durerea - initial aparuta in caz de efort puternic, apoi si la mers sau in repaus. Aceste afectiuni sunt cele mai des prezente in cazul persoanelor care inainteaza in etate, dar se pot manifesta si in perioada tineretii. Principalele cauze care pot determina aparitia acestor afectiuni sunt ereditatea, stilul de viata - obezitatea, suprasolicitarea de la locul de munca, loviturile puternice, accidentele, dar si bolile de nutritie sau endocrine. Pentru reducerea durerilor articulare si pentru sustinerea functionalitatii normale ale articulatiilor, se recomanda schimbarea stilului de viata prin efectuarea de exercitii fizice usoare, reducerea greutatii corporale la persoanele supraponderale, evitarea umezelii si frigului. Alaturi de toate aceste sfaturi, se recomanda si Kartifort, un supliment alimentar produs de Sun Wave Pharma.



Glucozamina si condroitina, elementele de baza din acest supliment natural, sunt molecule produse in mod normal de organismul nostru si se gasesc in tesutul conjunctiv. Odata cu inaintarea in varsta, corpul uman nu mai reuseste sa produca cantitatea necesara din aceste elemente, iar cartilajele au de suferit. O cura de 1-2 capsule pe zi, timp de 3 luni, ajuta la mentinerea sanatoasa a tesutului conjunctiv si cartilajului, asigura protectia si elasticitatea cartilajului articular, reducand eficient durerile articulare.

Pentru reducerea si disparitia imediata a durerilor cauzate de  afectiunile osteoarticulare, se recomanda gelul Reumabloc de la Sun  Wave Pharma, bazat pe extracte naturale de uleiuri, care actioneaza la nivelul articular, sustinand functionarea normala a cartilajului. Uleiul de salcie de Himalaya ( Gautheria Fragrantissima este un analgezic puternic, antiartritic si antireumantic. Uleiul de cedru (Cedrus Deodara) are o actiune tonica. Camforul ( Cinnamonum Camphora) reduce rapid durerile articulare si reumatice. Mentolul (Mentha Piperita) detensioneaza musculatura. Uleiul de eucalipt (Eucalyptus Globulus) reduce spasmele musculare. Extractul de ardei iute (Capsicum Frutescens) are rolul de a intensifica circulatia sangelui. Extractul de tamaie indiana (Boswellia Seratta) are proprietati anti-inflamatorii. Gelul se aplica de 2 ori pe zi, pe zona dureroasa, in strat subtire, masandu-se usor.






Share:

0 comentarii