(P) Avantajele unui CV online cu StartJobs

Lumea evolueaza, si o data cu ea, tot ce ne inconjoara. Traim in epoca vitezei, a internetului, si mai mult de jumatate din timpul nostru il traim online, fie ca e vorba de serviciu, sau de timpul liber. Asa ca este normal ca si modul in care incercam sa ne gasim locuri de munca sa se modifice.

Am trecut de mult de vremea in care stateam si ne bateam capul cateva zile bune, cautand prin carti de specialitate, sau prin vechile caiete de limba romana modul in care sa facem un CV cat de cat acceptabil, care sa nu ajunga in cosul de gunoi al secretarei, nereusind sa ajunga nici macar pe masa managerului. Am invatat din mers ca un CV nu se scrie in niciun caz de mana, pe o foaie rupta la nimereala dintr-un caiet de matematica. Am invatat ca trebuie neaparat sa fie scris la calculator, intr-un format clasic, fara impopotonari pe foaie si cu un font adecvat, sa contina o poza tip buletin, intr-o ipostaza profesionala,  nu un selfie facut in club, cu o coafura interesanta si botic de rata.

Apoi am aflat ca nu se mai practica plimbarea cu CV-ul in mana, pe la targuri cu oferte de munca, cu o mimica disperata, cu scopul de a gasi un job, si intorcandu-ne acasa din ce in ce mai demoralizati.

Acum, totul este din ce in ce mai simplu si vine in ajutorul nostru. Tot ce avem de facut este sa intram pe StartJobs si sa ne cream un cont de candidat. Inregistrarea se face foarte usor, completand un formular simplu cu datele noastre de contact, si contul este gata.



Putem apoi adauga un CV gratuit, cu documentele aferente - certificate, diplome, specializari, atat in forma scrisa, cat si un CV video, pentru o promovare inedita, sau putem alege sa beneficiem de un CV premium, valabil 30 de zile. CV-ul Premium ne ofera sansa de a fi promovat in topul listei de candidati, avand o expunere de 30 de zile la cei mai buni angajatori si fiind marcat prin grafica speciala, pentru a atrage atentia companiilor.

In plus, StartJobs vine cu o mana de ajutor pentru noi: cu ajutorul cuponului promotional angajare avem sansa de a ne bucura de toate beneficiile unui CV Premium gratuit, economisind astfel 10 euro.

StartJobs devine astfel prima platforma de rectutare si joburi care nu numai ca te ajuta sa te angajezi, dar te si plateste pentru a te angaja.

Share:

6 comentarii