Shopping Haul - Comanda iherb.com #9

Buna fetelor,

Adevarul este ca incep sa iubesc iherb din ce in ce mai mult. Comenzile imi ajung de fiecare data la posta din cartier, nu trebuie sa achit nicio taxa in plus, si mai nou, ajung in 13 zile, in conditiile in care in trecut imi ajungeau in aproape 4 saptamani. Me is very happy.



  • Cana pentru calatorii Just a Bean - eu sunt mare consumatoare de cafea, si o cana de genul acesta era visul meu de ceva vreme, pentru a o lua cu mine in masina. Am mai luat pana acum si de la noi cani de genul acesta, de la diverse firme si magazine, dar toate curgeau. Aceasta se inchide perfect si poate fi asezata cu usurinta in locul special din masina. Sa va mai zic ca am dat doar 1 dolar pe ea? Mokaiala curata :D Dati click pe numele ei ca sa o vedeti la adevarata ei valoare, eu am facut poze cu telefonul sotului si nu prea m-am priceput sa o arat cum trebuie.
  • 21St Century Healthy Eyes Tablets - adevaratul motiv pentru care am dat comanda. In ultima vreme, imi simteam ochii foarte obositi, asa ca un mix de vitamine si luteina este exact ce am nevoie pentru ei. Am ales produsul de la 21st Century Health Care, firma de la care am mai consumat suplimente in trecut si care are un raport foarte bun calitate pret.
  • 21St Century Papaya Enzyme Tablets - 100 de tablete masticabile, cu gust delicios de papaya si ananas, pentru o mai buna digestie, la un pret foarte bun. 
  • BWC Facial Cleanser 3% AHA - am citit informatii si review-uri foarte bune pentru acest produs, asa ca m-am decis sa il incerc in varianta mini, de 59 de ml. Este portivit pentru tenul normal si gras, are 3% AHA,o formula foarte safe, este 100% organic, si nu contine parabeni, ingrediente animale sau sapun.
  • Shimmer Eyeliner Elf - Plum Passion - se vede ca am o pasiune pentru creioanele de ochi mov, nu? Acesta de la ELF a fost inimaginabil de ieftin, este un mov placut, cu sclipici fin, care aluneca cu usurinta pe pleoape.
  • Waterproof Eyeliner Pen ELF - Hunter Green - cand i-am facut aseara un swatch, am ramas masca de uimire. Cel mai frumos si mai interesant verde, cu cea mai simpla aplicare din lume. Il ador este putin spus.
  • Liquid Eyeliner ELF - Midnight - un albastru foarte inschis, gen cerneala, periuta mobila, culoare inchisa si rezistenta. Me like it.
  • Si pentru ca am fost cuminte Am primit si cadouri - un set de ceaiuri care a fost deja dat mai departe, si ascutitoarea din imagine.
Voi ce at comandat in ultima vreme de la iherb.com?

Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. Nu am mai dat o comanda de foarte mult timp. Chiar uitasem de iherb. Mi s-au aprins beculetele

    RăspundețiȘtergere
  2. da... n-are rost sa-ti zic ca nici acum n-am pus o comanda pe iherb :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am comandat niciodată de pe IHerb. :D Mi-e È™i team să intru pe site-ul ăla la câte ”bunătăți” văd că va luaÈ›i de acolo... Să le foloseÈ™ti pe toate cu plăcere È™i să ne spui cum se comportă produsele de la e.l.f. comandate. Sunt curioasă. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. produsele elf le-am swatch-uit si mi-a placut ce am vazut :D am mai avut de la ei eyelinere si luciuri de buze, toate au fost pe placul meu.

      Ștergere
  4. De multa vreme ma tin in frau in ceea ce priveste iHerb! :) Dar si cand voi scapa din lat!!!
    Imi place mult cana, m-a suprins sa vad pe site pretul afisat in lei!
    Retin si acel supliment pentru ochi!
    Mmm, arata-ne si noua swatch-uri la produsele elf!

    Sa te bucuri de fiecare in parte, Claudia! :)
    Pupicei, cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pana nu mi-ai zis tu de pretul in lei, nici nu l-am observat :D iherb.com e ca un drog, cand incepi sa dai comanda la ei, cam nu mai poti sa te opresti, de fiecare data mai gasesti ceva de comandat :D

      Multumesc mult, Ilda! Kisses

      Ștergere
  5. Cana e foarte tare, îmi trebuie și mie așa ceva! Nici nu-mi vine să cred că ai dat doar 1$ pe ea! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu mare drag sii spor, stiu ca acea cana-termos ti-a cazut cu tronc de ceva vreme..iata ca in final o ai :)

    RăspundețiȘtergere