Shopping Haul - Comanda Avon C 12 / 2015

Buna fetelor,

Stiti cum e cu karma, nu? Chiar duminica ma laudam eu ca incerc sa postez in fiecare zi, si iata ca e miercuri si reusesc sa apar si eu pe blog. Si daca tot am aparut, sa va arat ce a continut ultima mea comanda la Avon:



  • Creion de buze Avon Ultra Glimmerstick in nuanta Pink Cashmere - 9 lei, la pretul cel mai bun campania aceasta. Este un roz placut, care se potriveste cam cu ce rujuri am eu in stoc, asa ca am zis sa ii dau o sansa. Il gasiti AICI
  • Creion de ochi Avon Glimmerstick Diamonds in nuanta Brown Sugar - 9 lei, la aceeasi oferta. V-am zis deja ca am facut o pasiune pentru aceste creioane, sunt moi si au culori tare frumoase. AICI
  • Ruj Avon 3D Plumping in nuanta In the Buff - 16 lei, un nou ruj aparut la Avon, care promite buze pline datorita colagenului, catifelare datorita retinolului si fermitate, datorita cafeinei, rodiei si uleiului de jojoba. AICI puteti vedea toate nuantele disponibile.
  • Perle iluminatoare pentru fata - primite cadou, la o comanda mai mare de 260 lei, in care am inclus si noul ruj de mai sus. AICI le puteti achizitiona la pret de catalog.
  • Ulei de corp Skin So Soft sub forma de gel - 6 lei, din oferta de reprezentanti- era odata la Avon, in varianta roz si de 150 de ml, un gel din acesta, uleios, demential. Si eu pe acela il caut. Acesta se aseamana putin, dar nu are acea textura pe care o caut eu. Nu-i nimic, mai incerc. 
  • Gomaj pentru fata cu minerale din gama Planet Spa Perfectly Purifying - 10 lei, este un produs foarte interesant... Trebuie neaparat sa il testez mai amanuntit, ca promite multe. 
  • Corector pentru cearcane Anew - 29 lei, sper sa faca o diferenta, sa nu ma mai intrebe lumea de ce nu dorm noaptea. AICI gasiti mai multe detalii despre el.
  • Crema de corp Planet Spa Fantastically Firming - primita si aceasta cadou, la indeplinirea conditiilor de mai sus. AICI o gasiti la pret redus, dar va zic de la inceput - chiar daca zice ca are extract de cafea, n-are miros de cafea, din pacate.
Voi ce produse ati mai cumparat de la Avon in ultima vreme? 

Kiss Kiss.

Share:

13 comentarii

  1. Åži eu mi-am luat cele creioane, eu le-am primit uscate, deloc cremoase...erau oribile! Oare au schimbat formula, sau am primit eu unele proaste? :(


    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu pana acum am comandat cateva, dar niciodata nu le-am primit uscate. Un lot rau, poate?

      Ștergere
  2. sunt curioasa de gomaj , arata interesant si gama de la planet spa mi se pare foarte buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deja l-am bagat in teste si este tare interesant modul de utilizare. Revin neaparat cu un review.

      Ștergere
  3. Am si eu creionul acela, aceeasi nuanta - il ador! :)
    Rujul si gomajul imi trezesc interesul! Chiar a trecut mult timp de la ultima comanda Avon pe care am dat-o...
    Sa le folosesti cu drag, Claudia! :) Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nuanta este super, de mult am pus ochii pe ea! rujul e acum nou aparut si promite multe, trebuie sa ii fac si lui un swatch :D Saru mana, te pup!!

      Ștergere
  4. Imi place gama Planet Spa, am primit si eu cadou crema de corp cu extract de cafea dar nu am desfacut-o si sunt tare dezamagita sa aflu ca nu miroase a cafea :( Perlele iluminatoare se afla printre preferatele mele :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de perlele alea sunt si eu intrigata,in cutie arata destul de bine! daca mirosea crema a cafea, cred ca devenea pe loc preferata mea :D Kisses!

      Ștergere
  5. Ai facut ceva de la Avon. Sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant rujul..poate ii faci un swatch si un review ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. care este modul de folosire ptr gommage face masiv ...nu scrie pe tub

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il aplici te tenul curat in strat subtire, ca o masca, isi lasi sa actioneze cateva minute si apoi incepi sa masezi tenul. Vei vedea cum se desprinde :D

      Ștergere