Review: Crema de maini cu Argan Bio de la Melvita

Buna fetelor,

Astazi aducem in prim plan ingrijirea mainilor. Chiar daca e vara, e cald, transpiram non-stop si numai de crema de maini nu va mai arde, tineti cont ca mainile trebuie ingrijite in orice sezon. Vara, caldura excesiva si clorul din bazinele de inot pot duce la uscarea mainilor, asa ca trebuie sa va orientati catre o crema destul de hranitoare pentru a va oferi hidratarea necesara pielii, dar in acelasi timp, sa intre rapid in piele si sa nu lase senzatia de gras.

O astfel de crema este cea de la Melvita, cu ulei de argan bio, descoperita cu mare drag in aceasta vara:



Ce spun ei: De multi ani, Melvita are uleiul de argan 100% organic din comertul echitabil din Maroc. Aceasta crema are puterea de completare cu lipidele necesare din uleiul de argan, avand o textura usoara si care se absoarbe rapid. Rezultat: in fiecare zi, mainile isi vor recapata catifelarea si supletea. Testat sub supraveghere dermatologica. Cosmetic natural si organic certificat de catre ECOCERT Greenlife.

Ce spun eu: Crema se prezinta intr-un tub mic, de 30 de ml, cu capac filetant, numai bun de tinut si in cea mai mica geanta, sau de tinut pe birou sau pe noptiera. Ambalajul este foarte practic, usor de folosit si de dozat, asa ca de fiecare data pot folosi cantitatea necesara de produs.


Crema de maini are un miros foarte placut, de argan, care duce putin a prajiturele parca, dar si un usor miros de plante, care imi confirma, inca o data, ca este un produs organic, facut cu ulei de argan adevarat. Are o culoare alba si o textura delicata, usor aerata parca. Se aplica cu usurinta, este foarte spornica, si o cantitate foarte mica de produs este necesara pentru hidratarea mainilor. Intra destul de repede in piele, cu un masaj usor. In maxim 30 de secunde pot sa imi continui orice activitate, fara a-mi fi teama de senzatia de gras, fiindca aceasta nu exista.


Rezultatele sunt foarte bune si m-au incantat inca de la prima aplicare - se vede cu ochiul liber ca pielea este mult mai hidratata, se simte ca este catifelata si devine parca mai elastica. Nu lasa un film pe piele, hidratarea se mentine timp indelungat. Cu siguranta este o crema care sa isi merite fiecare banut.

Ingrediente:


Cantitate: 30 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: in functie de promotii.

Unde se gaseste: in farmaciile Sensiblu.

Voi ati incercat aceasta crema de maini de la Melvita?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. Nu am incercat-o dar e tentanta. Imi plac produsele pe baza de ulei de argan :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Crema de maini? clar vreau si eu sa incerc...numai ca dulapul; meu geme de produse. Dar o sa il pun in wishlist, clar :D xox

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine m-a impresionat inca de la inceput,si am bagat-o in uz chiar daca mai aveam vreo 5 incepute :D

      Ștergere
  3. Eu nu am incercat-o dar ce-i drept nu folosesc prea des crema de maini pentru ca niciuna nu rezista sa ramana mult timp aplicata :)

    RăspundețiȘtergere