(P) Bijuterii de argint pentru orice tinuta

Bijuteriile de argint sunt foarte practice, ieftine, se intretin foarte usor si vin in multitudine de forme si culori, in combinatii cu diferite materiale asa ca se pot include in orice tinuta doriti, fiind ideale pentru tinutele de zi cu zi, sau tinutele speciale, cand un singur accesoriu va poate scoate din anonimat.

Fie ca alegeti o tinuta sport, casual, smart-casual, office sau eleganta, cu siguranta nu veti gresi cand veti alege sa purtati un accesoriu din argint, care sa ofere personalitate oricarei tinute.



Daca sunteti in cautarea unei bratari cu bijuterii din argint, posibilitatile sunt nenumarate.

 Puteti alege o bratara din colectia Lemn exotic, pe baza de lemn Bayong, lemn alb sau abanos, care se potrivesc de minune unei tinute sport sau casual:



 Colectia Silver Chain - lanturi si pandantive din argint 925, variante clasice purtatoare de noroc sau moderne, care reusescc sa puna in evidenta o tinuta casual sau office



Colectia Fantezie - pandantive din argint 925, simple sau placate cu aer, in diferite forme, in cele mai interesante combinatii - cu snur, margele, panglica colorata, piele, ideale pentru a insufleti orice tinuta, de la cele sport pana la cele elegante, in functie de combinatia aleasa:



Produsele se pot personaliza pe culori sau dimensiuni, in functie de preferintele clientului, reusing astfel sa fie pe gustul celor mai pretentiosi clienti.

Toate produsele vin insotite cu certificate de garantie si conformitate, iar termenul de livrare este de 10 zile. Livrarea se face national, prin curierat rapid, si aveti posibilitatea de a returna produsul in 48 de ore, fara nicio problema sau explicatie. 

Plata se poate face in sistem ramburs, platind contravaloarea coletului la curier, in momentul primirii acestuia, sau prin intermediul cardului, achitandu-se la plasarea comenzii. 

De asemenea, aveti posibilitatea de a alege ambalarea produsului dorit, putand astfel fi oferit cadou unei persoane dragi.

Share:

1 comentarii

  1. Ador bijuteriile de argint, sunt singurele pe care le port :) O sa investighez cu atentie acest site :)) Pupici

    RăspundețiȘtergere