Empties: Produse consumate in august 2015

Buna fetelor,

Incep sa cred ca un psiholog ar avea ceva de munca cu mine, cand m-ar vedea tremurand in fata unei pungi cu produse terminate, stranse cu sfintenie si adorate la poza de grup. Si-mi amintesc ca o fosta vecina tocmai si-a deschis cabinet de psihologie, asa ca as fi un prim client ideal, zic. Totusi, sa va arat cu ce ma laud, ca lista e mare si mult de scris:


Igiena orala:



  • Pasta de dinti pentru copii cu aroma de guma de mestecat - nu, n-am dat inca in minea copiilor, si nici n-am furat-o de la vreun copil, dar v-am mai zis ca uneori dintii mei sunt foarte sensibili, asa ca incerc sa caut produse mai delicate. Si desigur, m-a cucerit si aroma, recunosc.
  • Apa de gura Dentaplus, marca proprie Kaufland, varianta Mint - e buna, e mereu pe la sectiunea de goliciuni si de miercuri apare la pret redus in Kaufland, asa ca imi fac stoc garantat.
Parfumuri:




  • Apa de parfum Little Black Dress - v-am mai zis de multe ori despre acest parfum, si din cand in cand il recumpar cu mare drag. Acum mai am versiunea mini, de 10 ml, asa ca luna viitoare o sa il vedeti din nou la empties. 
  • Apa de parfum DNKY Be Delicious - a fost revelatia verii, l-am folosit de la sfarsitul lui mai, pana in urma cu o saptamana, in fiecare zi. Mi-a placut la nebunie, l-am adorat, si am primit foarte multe complimente multumita acestui parfum. Il gasiti AICI, daca va tenteaza, eu una l-as mai achizitiona de muuulte ori.
Cosmetica decorativa:




  • Debby Nail Therapy 3 in 1 - baza, tratament si top coat, a fost destul de bun si mi-a rezistat bine oja pe unghii cand l-am folosit. Eu il am din Italia, si nu stiu daca se gaseste si pe la noi.
  • Luciu de buze rosu, no name - luat dintr-un magazin chinezesc, alaturi de inca 2 bucati in diferite culori. Daca celelalte 2 sunt ok (mi-am bagat nasul in ele in magazin), acesta are un miros ciudat, asa ca zboara. Si cand ma gandesc ca e primul meu luciu de buze rosu :D
Ingrijirea parului:




  • Sampon crema non-spumant Yves Rocher - al doilea tub terminat, iar asta, pentru mine, zice ceva. Cu siguranta o sa il recumpar, acum am trecut la varianta clasica de spalat parul, si parca nu-mi mai place, dar am un sertar plin de sampoane & co. de incercat, asa ca o perioada o sa stam deoparte unul de celalalt. AICI gasiti review complet.
Epilare:




  • Spuma de ras Intensa cu ulei de avocado - nu, nu mi-a crescut barba, cum poate ati fi tentate sa credeti cand vedeti acest ambalaj, dar am avut momente cand aveam nevoie de picioare extrafine, asa ca aceasta spuma de ras a facut fata cu brio. Nu mi-a iritat mergatoarele  si m-a ferit de taieturi.
  • Ceara de unica folosinta de la ProEpilat - varianta aceasta pentru piele normala mi-a placut tare mult, poate cel mai mult din toate variantele incercate. O sa ma uit dupa ea cand o sa imi fac stocul de produse. Mai multe despre epilarea cu acest tip de ceara am scris AICI.
  • Crema epilatoare Delia - v-am mai zis eu de produsele de la Delia, sunt poloneze si mie imi plac mult de tot. Pana acum le luam din Republica Moldova, dar am inceput sa le vad si prin magazine la noi. Crema aceasta nu e asa rapida cum scrie pe ambalaj, dar isi face treaba bine si fara iritatii.
Ingrijirea tenului:




  • Discuri demachiante Ola - n-au fost chiar pe gustul meu, dar le-am achizitionat de curiozitate, mai ales ca au avut un pret mic si le-am folosit, atat pe ten, cat si pe unghii. Nu cred ca o sa le mai achizitionez, poate doar sa fie vreo oferta buna si sa le intrebuintez doar pentru unghii.
  • Demachiant bifazic de la Avon - despre acesta am vrut sa va scriu mai multe, dar nu mai gasesc pozele pentru review. Tineti aproape, ca inca le mai caut :)
  • Masca peel-off cu mandarina si hamaelis pentru ten normal - ati vazut, poate, ca a aparut gama noua de cosmetice marca proprie Kaufland. Mi-am bagat si eu nasul, curioasa ca o pisica, si am ales 3 produse, printre care si aceasta masca, care era pentru toate tipurile de ten. Ca si eficienta, se intinde cu usurinta, se usuca repejor si se desprinde intr-o singura bucata, oferind o exfoliere decenta. Ca produs in sine, al doilea ingredient este alcool denat, si m-a usturat si ochii, si nasul cand am aplicat-o, de la miros. N-as mai recumpara-o decat daca ar schimba formula si ar scoate alcoolul din ea.
  • Servetele uscate marca proprie Kaufland - same old, same old, le folosesc pentru ten, am alt pachet aproape gol in baie si ganduri de achizitionare a aceluiasi produs.
Produse pentru curatarea corpului:




  • Exfoliant pentru corp Beauty Body Care, marca proprie Auchan - un produs bun, cu granule exfoliante din zahar, cu putere mare de exfoliere, pe care l-as recumpara cu drag. Il vedeti killarit fiindca s-a infundat dozatorul cu acele granule si ma chinuiam sa il folosesc.
  • Gel de dus Cien Spring Meadow - a fost placut, a mirosit frumos, a camp inflorit primavara. Curata bine, face spuma bogata, dar ca toate gelurile cu diferite arome din aceasta gama, usuca putin pielea. Cu siguranta o sa mai incerc si alte arome, fiindca in fiecare sezon apare ceva aproximativ nou.
  • Gel de dus Cien Melon - preferatul verii, luat inclusiv la piscina. A mirosit foarte bine a pepene, combinatie de pepene verde si galben, si imi facea placere sa il folosesc. Am vazut acum ca e in ambalaj schimbat, sper ca produsul sa fi ramas la fel.
  • Gel de dus Yves Rocher cu portocale si cacao - chiar daca ma gandeam initial ca s-ar fi potrivit mai bine iarna, aroma de portocala a fost puternica si a reusit sa se faca placut pe vreme caniculara. Mai am unul pe stoc, acela il las pentru Craciun :D
  • Sapun lichid Taia cu aroma de pere - luat din Republica Moldova, mirosea placut a bombonele de pere. Mai am o varianta in uz si cred ca o sa mai incerc si alte arome.
  • Sapun lichid Aile cu lapte de migdale, marca proprie Kaufland - miros tare placut si delicat, pret prietenos, bun la toate - ca sapun lichid, ca gel de dus, pentru spalatul cazii :) Cantitatea e mare, am avut cu ce diversifica. Nu e prima si nici ultima sticla de produs, isi merita fiecare banut din pretul mic :D
Produse pentru ingrijirea corpului:




  • Spumant de baie Disney Let Your Hair Down - tin sa va precizez, din nou, ca nu am dat in mintea copiilor, si nici ca nu l-am furat de la un copil :)) Mi-a placut insa aroma, tare delicioasa, a bomboane de mere verzi, parca. Posibil sa mai vedeti produse asemanatoare pe aici, fac spuma bogata si au miros placut.
  • Crema de corp Balea cu cocos - poate credeti ca am ceva cu bombonelele, dar eu n-am nicio vina ca produsele mele au mirosuri gurmande. Aceasta crema a fost foarte lejera si am folosit-o cu drag si spor pe perioada verii, nelasand pielea lipicioasa sau unsuroasa. Si sa nu uitam de mirosul de bombonele cu cocos si un hint de lapte, da? 
Deodorante:




  • Deodorant mineral Evoluderm cu piatra de alaun - 0% alcool, parabeni, aluminiu. N-a facut fata 24 de ore, asa cum se lauda, dar dat fiind caldurile de afara si faptul ca e cat de cat natural, mi-a placut, si cred ca in sezonul rece va fi mai eficient.
  • Deodorant pentru picioare Cien - nou aparut in Lidl, m-a atras de cand am vazut oferta online. Nici acesta n-a avut eficienta prea mare, dar mi-a placut mult senzatia cand il pulverizam - parca pulverizam gheata, ma racorea instant.
Igiena intima:




  • Servetele intime Softino - le stiti, le-ati mai vazut, imi plac si nu-mi lipsesc din geanta, din casa si de la birou.
  • Gel intim Venus cu musetel - mi-ar placea sa il gasesc si la noi, e delicat si curata bine. Am dat deja "comanda" de 6 sticlute din acestea, ca e unul din cele mai bune produse de igiena intima folosite.
Suplimente & co:




  • Apple Cider Vinegar - sau mai simplu zis, tablete cu otet de mere, pentru detoxifierea organismului. O cutie are 250 de tablete, si ajung un timp indelungat. Le gasiti AICI
  • Magnesium - pentru stare de bine, a ajutat foarte mult cu calmarea nervilor si carceilor pe care ii aveam. Pentru doar 2 dolari pentru 110 capsule, se merita sa faci o cura de magneziu. L-am luat de AICI
  • Curcumin C3 Complex - anti-inflamator puternic, un boost de energie. Eu l-am luat de AICI, l-am prins la pret de trial, de numai 1 dolar.
  • Batoane Gerlinea cu alune si vanilie si cafea- delicioase, dar nu neaparat o alegere prea sanatoasa. Mai multe detalii am scris in postarea aceasta
Si am ajuns la final, dupa aproape 3 ore de pozat, aranjat si comentat. Ma gandesc uneori sa fac produse termninate pe saptamana, ca parca sunt prea multe pe luna :)) 

Minus 34 de produse - me is feeling happy :D

Voi ce produse ati terminat in ultima luna?

Kiss Kiss.

Share:

20 comentarii

  1. tocmai ce ma gandeam ca ar fi prima oara cand ma incadrez si eu cu o postare de genul asta la final de luna :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu cum reusesti sa termini ataaaatea geluri de dus&etc, eu abia ma bat cu 1-2 geluri/luna! plus tot felul de alte produse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow ce de produseee !!!
    Folosesc si eu cateva din ce ai enumerat tu : geluri de dus Yves Rocher (am o colectie acasa de "doar 10" bucati :)), sapunul Aile din Kaufland si eu il folosesc la toate.
    Incearca de la DM apa de gura cu aroma de grapefruit de la Dontodent. E delicioasa! (si ieftina)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dm e cam departe de orasul meu, dar il voi lua in vedere cand voi ajunge pe acolo!

      Ștergere
  4. Cum? Pe toate le-ai consumat într-o lună doar?? Vai!! Nici nu știu ce să zic. :)) Mi-e milă de buzunarul tău însă... :))
    Be Delicious e parfumul meu preferat și-mi lipsește acum și tare dor îmi e de el...
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un munte de produse consumate...super, bravo :)

    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Woooooa cate produse ai terminat... Ai grija la buzunar, :))))

    http://www.lifestylesem.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai consumat ceva produse și de data asta! :D Eu am fost puțin mai leneșă în august, dar am totuși ceva pradă și recuperez eu în septembrie!
    Șamponul cremă chiar e minunat, cu prima ocazie o să-mi fac și eu stoc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sper sa maresc prada in septembrie! deja ma bate gandul sa dau comanda de acel sampon, parul meu a cam intrat putin in greva dupa ce l-am terminat!

      Ștergere